Το ROOST Apartment Hotel είναι μια φιλοσοφία υψηλού σχεδιασμού boutique παρατεταμένης διαμονής από τη Method Co., μια εταιρεία φιλοξενίας με έδρα τη Φιλαδέλφεια, η οποία δημιούργησε το ROOST για να συνδυάσει την άνεση και την πρακτικότητα ενός διαμερίσματος με τις ανέσεις και τον σχεδιασμό ενός boutique ξενοδοχείου.

Η εταιρεία επεκτείνεται τώρα με το άνοιγμα του ROOST Cleveland, το οποίο θα είναι η τέταρτη τοποθεσία τους και η πρώτη έξω από τη Φιλαδέλφεια, ανοίγοντας τον Μάρτιο στο εμβληματικό κτήριο May Company, μια προσαρμοστική αποκατάσταση ενός ιστορικού πολυκαταστήματος που χτίστηκε από παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Daniel Burnham, το οποίο άνοιξε το 1915.

   

Το νέο ROOST θα εκτείνεται σε τρεις ορόφους του The May, και θα διαθέτει συνολικά 62 στούντιο, διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων. Όλα τα διαμερίσματα θα προσφέρουν κουζίνες πλήρους μεγέθους και μοντέρνες συσκευές σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο με έπιπλα σχεδιασμένα και επιμελημένα από την Method Studios, την εσωτερική εταιρεία σχεδιασμού της Method Co., η οποία περιλαμβάνει μοντέρνα έπιπλα όπως vintage ανατολίτικα χαλιά, λειτουργικά προσαρμοσμένα χώροι εργασίας, τραπεζάκια σαλονιού από τον οίκο σχεδιασμού Gubi και μοντέρνα φωτιστικά της Original BTC, μεταξύ άλλων προηγμένων σχεδιαστικών πηγών.

Οι επιλεγμένες ανέσεις θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όπως συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, πάγκους από χαλαζία και πλυντήρια/στεγνωτήρια εντός της μονάδας, ενώ όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου για παρατεταμένη διαμονή θα έχουν επίσης πρόσβαση στις ανέσεις του The May, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας 24/7, αίθριο, πανοραμική βεράντα στον τελευταίο όροφο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, χώρος κατασκευής και στεγασμένος εσωτερικός χώρος στάθμευσης.

Μαζί με το ROOST Cleveland, η επωνυμία του σχεδιασμού επεκτείνεται σημαντικά φέτος, διπλασιάζοντας το χαρτοφυλάκιό τους με επιπλέον τοποθεσίες στην Τάμπα τον Ιούνιο και στο Ντιτρόιτ στα τέλη του 2022.