Η Autograph Collection Hotels, η ξεχωριστή αυτή συλλογή ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Marriott International, ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα το τέταρτο δημιούργημά της στον Καναδά, με τη δημιουργία του Kananaskis Mountain Lodge στους πρόποδες των Καναδικών Βραχωδών Όρεων, στην Αλμπέρτα.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι το Kananaskis Mountain Lodge προσχώρησε στην Autograph Collection Hotels, ως το πρώτο μας ξενοδοχείο στην Αλμπέρτα του Καναδά”, δήλωσε ο don Cleary, Πρόεδρος του τμήματος δραστηριοτήτων στον Καναδά της Marriott International. “Με τον επιμελημένο σχεδιασμό, την πλούσια τοπική ιστορία και το όμορφο ορεινό περιβάλλον, αυτό το ξενοδοχείο ενσαρκώνει τέλεια την φιλοσοφία της συλλογής και είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Marriott International”.

Το Kananaskis Mountain Lodge διαθέτει 247 δωμάτια, σουίτες και σοφίτες, πολλά από τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα στα βουνά. Το design συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη πολυτέλεια, τα μοντέρνα πολυτελή καταλύματα, με ένα πολύ οικείο και άνετο περιβάλλον, ώστε οι επισκέπτες να ηρεμήσουν και χαλαρώσουν στην μοναχικότητα της γραφικής κοιλάδας Kananaskis και να εξερευνήσουν κάθε εποχή την άγρια φύση και τις περιπέτειες της.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οικογενειακών υπηρεσιών και ανέσεων, αλλά και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ετήσιου προγράμματος KananasKIDS. Ένα πλήρως ανακαινισμένο εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, ένα γυμναστήριο, ένα νέο υδάτινο πάρκο, αλλά και μια μια τεράστια παιδική χαρά, είναι μόλις λίγα από τα πράγματα που προσφέρει στις οικογένειες και καθίσταται ιδανικό για αυτές. Επιπλέον, στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν και 21 συνεδριακές αίθουσες και αίθουσες εκδηλώσεων, τεραστίων διαστάσεων.

Τους επισκέπτες, ακόμη, περιμένει ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι στα 4 μοναδικά και ανακαινισμένα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Από ροφήματα, ποτά , χειροποίητα cocktail, μέχρι ιταλική κουζίνα με ιδιαίτερες παραλλαγές, προσφέρονται αλλάζοντας συνολικά την εμπειρία των επισκεπτών. Ύστερα από το γεύμα τους, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους στο γήπεδο γκολφ εντός των εγκαταστάσεων, ή να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας και υπηρεσιών spa, που διαθέτει 4 εξωτερικές πισίνες, έξι ατμόλουτρα, σάουνα, αίθουσες απολέπισης, πισίνα με θαλασσινό νερό, θερμαινόμενες αιώρες και 8 οκτώ αίθουσες για μασάζ.

ΠΗΓΗ: