Το Celebrated Times Square Hotel ολοκληρώνει την ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσιάζει επανασχεδιασμένα δωμάτια επισκεπτών, δημόσιους χώρους, εστιατόρια και πληθώρα σύγχρονων χώρων συσκέψεων και εκδηλώσεων.

Το New York Marriott Marquis είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας εκτεταμένης ανακαίνισης. Βρίσκεται στο επίκεντρο της Times Square, η ολοκληρωμένη μεταμόρφωση περιλαμβάνει πρόσφατα σχεδιασμένα δωμάτια, εστιατόρια, δημόσιους χώρους, καθώς και χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, που προσφέρουν ανάπαυλα, αλλά και εμπνέονται από την ηλεκτρική ενέργεια της πόλης.

Άνοιξε το 1985 εν μέσω της αναζωογόνησης της Times Square, η ζωντανή τοποθεσία του New York Marriott Marquis έδωσε έμπνευση για τις εταιρείες αρχιτεκτονικής και εσωτερικού σχεδιασμού Stonehill Taylor, οι οποίες επέβλεψαν τον επανασχεδιασμό των δημόσιων χώρων και των χώρων εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, και τη Sawyer & Company, η οποία ηγήθηκε του σχεδιασμού στα δωμάτια και τις σουίτες. Και οι δύο εταιρείες άντλησαν ιδέες από τα φώτα διαφημιστικών πινακίδων 360 μοιρών που βιώνουν οι επισκέπτες στην Times Square.

Κατά την άφιξή τους στο λόμπι του 8ου ορόφου, οι επισκέπτες θα βρουν έναν αναπροσανατολισμένο χώρο σχεδιασμένο για μια απρόσκοπτη και δυναμική εμπειρία άφιξης. Οι ρεσεψιόν του ξενοδοχείου έχουν μεταφερθεί από τη νότια πλευρά στη βόρεια πλευρά του ξενοδοχείου, ανοίγοντας τον βορειότερο τοίχο στο φυσικό φως με εγκατεστημένο πρισματικό κυματιστό γυαλί και προσθέτοντας στα ιδιότροπα μοτίβα σε όλο τον χώρο. Τα γραφεία της ρεσεψιόν χωρίζονται πλέον με αψίδες από παιχνιδιάρικη ξύλινη επένδυση και ένα φωτισμένο ακρυλικό τρισδιάστατο γλυπτό της Parachilna μαζί με το έργο τέχνης της Νέας Υόρκης, εμπνευσμένο από το Καλειδοσκόπιο του Kalisher.

Καθένα από τα 1.971 ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου έχει πλήρως ανανεωθεί με ένα μοντέρνο, προσεγμένο design που συμπληρώνεται από τοπικά εμπνευσμένα στοιχεία για να αντλήσουν την ενέργεια της πόλης. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τοποθετημένες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, διευρυμένες ντουλάπες, πολυτελή καμπίνα ντους με φωτισμό που μοιάζει με σπα και εξαιρετικά άνετα κρεβάτια πλατφόρμας. Η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων και ο μεγάλος χώρος δαπέδου ξεχωρίζουν αυτά τα δωμάτια από τα τυπικά καταλύματα της πόλης και μια ήρεμη, ουδέτερη χρωματική παλέτα σε συνδυασμό με φωτεινές πινελιές κεντρίζει τους επισκέπτες στη εμβληματική θέα του ξενοδοχείου. Επιπλέον, μέσω της πρώτης στο είδος του, μακροχρόνιας παγκόσμιας συνεργασίας με τα Marriott Hotels και το TED, οι επισκέπτες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε προσεκτικά επιμελημένο περιεχόμενο TED στο δωμάτιο για να απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.