Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Városház Utca Projekt Ingatlanforgalmazó Kft. για το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η ιδιοκτησία των 231 δωματίων αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2020.

Hyatt

Το Hyatt Regency Budapest θα βρίσκεται στο κτίριο ορόσημο Postapalota, το πρώην ταχυδρομικό γραφείο στην οδό Petőfi Sándor. Τοποθετημένο κοντά στην πολυσύχναστη οδό Váci και σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από τον ποταμό Δούναβη, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο θα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής

Η ανάπτυξη της Hyatt Regency Budapest αποδεικνύει τη δέσμευση της Hyatt να αυξήσει το αποτύπωμα της μάρκας Hyatt Regency σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.Το Hyatt Regency Budapest θα είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε περίσταση – από επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, γενναιόδωρες επιχειρηματικές εγκαταστάσεις.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα πολυτελές σπα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και εσωτερική πισίνα. Το μπαρ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα βρίσκονται στην εσωτερική αυλή του πρώην κτιρίου των ταχυδρομείων, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα χώρο για να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους, να χαλαρώσουν με τους φίλους ή την οικογένειά τους  κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης διαμονής τους στην πόλη.

ΠΗΓΗ: