Η ξενοδοχειακή μονάδα γίνεται η 23η επωνυμία της Wyndham, ενισχύοντας την πολυτελή και μεσαία κλίμακα της εταιρικής παρουσίας με περίπου 40 ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοίνωσε την εξαγορά της επωνυμίας Vienna House για 44 εκατομμύρια δολάρια.

Η Wyndham εξαγοράζει το εμπορικό σήμα Vienna House από το HR Group με έδρα το Βερολίνο, ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο. Η κίνηση αυτή επιτρέπει στη Wyndham να αναπτύξει το εμπορικό σήμα Vienna House αξιοποιώντας το τεράστιο μάρκετινγκ της Wyndham και την τεχνογνωσία franchise, επιτρέποντας παράλληλα στον HR Group να επικεντρωθεί στις βασικές του ικανότητες ως ένας κορυφαίος ιδιοκτήτης και διαχειριστής στρατηγικών ακινήτων σε όλη την Ευρώπη. Με το κλείσιμο, το Vienna House θα γίνει μέρος του χαρτοφυλακίου εμβληματικών επωνυμιών της Wyndham και θα είναι γνωστό ως Vienna House by Wyndham.

Η εξαγορά της μάρκας προσθέτει 28 ξενοδοχεία μόνο στη Γερμανία, ενισχύοντας περαιτέρω την Wyndham. Το Vienna House είναι μια διάσημη μάρκα φιλοξενίας σε όλη την Ευρώπη που απευθύνεται σε ένα ευρύ δημογραφικό σύνολο από επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, με ένα χαρτοφυλάκιο από ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Vienna House και των ξενοδοχείων Vienna House Easy, που βρίσκονται σε πολλούς περιζήτητους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων Βερολίνο, Μόναχο, Πράγα, Κρακοβία, Βουκουρέστι και άλλα.