Η Masquespacio παρουσιάζει το τελευταίο της έργο για το Danzas Studios, μια σειρά από διαμερίσματα διακοπών στη Βαλένθια.

Το έργο για το Danzas Studios πήρε το όνομά του από τον δρόμο στην παλιά πόλη της Βαλένθια όπου βρίσκονται τα διαμερίσματα. Από την αρχή, ο στόχος ήταν να δημιουργηθούν εσωτερικοί χώροι που θα μπορούσαν να κάνουν τους επισκέπτες να ζήσουν το αυθεντικό μεσογειακό στυλ, αναδεικνύοντας την ερμηνεία της Βαλένθια.

Έτσι, για το σχεδιασμό υπήρξε μια σαφής έρευνα για τη χρήση κοινών υλικών από τη Μεσόγειο, τα περισσότερα από αυτά παράγονται τοπικά όπως η τερακότα που φαίνεται στα δάπεδα, σε μερικά παγκάκια και κεφαλάρια. ενώ τα δικτυωτά τούβλα είναι ένα άλλο υλικό που χρησιμοποιείται για να χωρίσει τον χώρο ή απλά να χτίσει μέρος των τραπεζιών του σαλονιού. Ένα άλλο αναγνωρίσιμο υλικό από τη Μεσόγειο είναι τα trencadis, που αντιπροσωπεύονται εδώ στην κουζίνα και σε μερικά κεφαλάρια.

Για να αποφευχθεί ότι η ταυτότητα του χώρου θα καταλήξει σε μια ρουστίκ και υπερβολικά παραδοσιακή εμφάνιση, η Masquespacio αν και ενσωμάτωσε μια σειρά από διακοσμητικά στοιχεία και υλικά που έρχονται σε αντίθεση με τη συμβατική όψη, όπως η ασημένια κουρτίνα που χρησιμοποιείται στην κουζίνα και οι λαμπτήρες σωλήνα στον τοίχο. Μια άλλη αισθητική που ξεχωρίζει είναι οι οργανικές φόρμες στους τοίχους και τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν επίσης από το στούντιο σχεδιασμού της Βαλένθια για το έργο, αποτελώντας σαφή αναφορά στο σύγχρονο μεσογειακό στυλ.

Τέλος, με τη χρήση κουρτινών και ταπετσαριών με χρωματική παλέτα γήινων αποχρώσεων, στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια πινελιά ζεστασιάς στον χώρο, ενώ τα διαμερίσματα διακοσμήθηκαν επίσης με διαφορετικά αντικείμενα και έπιπλα από τις συλλογές Mas Creations που σχεδίασε ο Masquespacio όπως οι γλάστρες «Cono» και οι καρέκλες U από τα σαλόνια, δίπλα σε μια σειρά από πρόσθετα είδη, όπως φώτα και καρέκλες κατά παραγγελία από κεραμικό και ξύλο, που παράγονται απευθείας στο εργαστήριο του στούντιο.