Στο ξενοδοχείο Anantara Kihavah Maldives βρίσκεται, επίσης, ένα υποθαλάσσιο εστιατόριο. Το όνομά του, φυσικά, παραπέμπει στην ίδια του τη φύση, αφού λέγεται SEA. Εδώ, μπορεί κανείς να ανακαλύψει έναν gourmet παράδεισο με μια σουρεαλιστική και εντυπωσιακή θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Το πολυτελές εστιατόριο βρίσκεται στο νησί Kihavah Huravalhi στις Μαλδίβες, μισή ώρα με υδροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Male.

Το υποβρύχιο αυτό εστιατόριο προσελκύει επισκέπτες με άψογα μενού γευσιγνωσίας, γεύματα και δείπνα.

Ακόμη, μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικές δημιουργίες του chef, που συνδυάζονται, με τον ιδανικότερο τρόπο, με την τεράστια ποικιλία από 384 ετικέτες κρασιού, από 23 κορυφαίες χώρες παραγωγής, που χρονολογούνται από το 1795 έως το 2016.

Η μοναδική θέα στον ωκεανό επιτυγχάνεται με τον καμπυλωτό γυάλινο τοίχο του εστιατορίου, και απογειώνει την γαστρονομική εμπειρία κάθε επισκέπτη. Το SEA, θεωρείται ένα από τα καλύτερα υποβρύχια εστιατόρια στον κόσμο, αφού κέρδισε, επάξια, αυτόν τον τίτλο επί 4 συναπτά έτη.

Ο κομψός υποβρύχιος χώρος θέτει το τέλειο σκηνικό για ιδιωτικές γιορτές, ενώ κάθε δραστηριότητα είναι φιλική προς το περιβάλλον και προωθεί την προστασία των υφάλων, με το εστιατόριο να προσκαλεί τους επισκέπτες του να φυτέψουν και οι ίδιοι κοράλλια. Ακόμη, κάθε τραπέζι έχει ένα βιβλίο ψαριών του ύφαλου των Μαλδίβων και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα κάθε φορά, που βλέπουν ένα ιδιαίτερο ψάρι, να βρουν την ονομασία του χάρη στο βιβλίο.


Περισσότερα εστιατόρια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, θα βρείτε εδώ:

Γαστρονομία και design κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Άρθρο από το 2ο τεύχος του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.

Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:

cabare.gr/food-drink-trends/cabare-cafe-bar-restaurant-magazine-2/