Ο γνωστός αρχιτέκτονας Αθανάσιος Κυρατσούς, σχεδίασε και υλοποίησε το όραμά του για το Ble Pavillon, δημιουργώντας ένα νέο χώρο ώστε να αναδειχθεί η πολυτέλεια και η αισθητική του. Σε ένα αποικιακού στιλ σκηνικό με έναν καταπράσινο κήπο που συνομιλεί αρμονικά με την απεραντοσύνη της θάλασσας, η απλότητα συναντά την κομψότητα.

Η αναδιαμόρφωση του Ble Pavillon, αντανακλά το λειτουργικό του προορισμό. Με λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας, ανοιχτούς χώρους που συγχωνεύονται με το φυσικό τοπίο, όλα δίνουν μια τροπική νότα που συνδυάζει το σύγχρονο με το κλασικό. Ο ολοκαίνουργιος αισθητικά χώρος που δημιουργήθηκε, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα πιο ιδιαίτερα και κοσμοπολίτικα events της πόλης, με θέα το ηλιοβασίλεμα στα νερά του Σαρωνικού.

Οι επισκέπτες του Ble Pavillon βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η απέριττη κομψότητα, με μια διεθνή πινελιά. Η παλέτα των χρωμάτων εκμεταλλεύεται ιδανικά το φυσικό φως και τη χρυσαφένια ατμόσφαιρα, ενισχύοντας τη σεμνή πολυτέλεια του χώρου.

Η εικαστική πρόταση, η ένταξη του σύγχρονου σχεδιασμού και η παράλληλη αλληλεπίδραση των μελετημένων αρχιτεκτονικών επιλογών δημιουργούν ένα σύνολο ιδανικό για κάθε σας εκδήλωση. Στο Ble Pavillon φιλοξενούνται με τον πιο ιδανικό τρόπο, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις πάντα με τη γαστρονομική υπογραφή και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών της Intercatering.