Επιτομή της σύγχρονης αιγυπτιακής αίγλης, το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετική σχεδίαση και υπηρεσία μπάτλερ στην πολυσύχναστη μητρόπολη.

Το St. Regis Hotels & Resorts, μέρος της Marriott International, ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του St. Regis Cairo. Υψωμένο στις όχθες του ποταμού Νείλου, το St. Regis Cairo είναι μια περίφημη εικόνα που υφαίνει μια ισχυρή ιστορία πολυτέλειας στην περιοχή. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του Corniche, στην καρδιά της πολυσύχναστης μητρόπολης της Αιγύπτου, το 39 ορόφων ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα υπέροχα μνημεία μιας πόλης γεμάτη ιστορία.

Με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του, που δημιουργήθηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Michael Graves, το St. Regis Cairo καθιερώνεται σταθερά ως κεντρικό ορόσημο στην πόλη και πέρα ​​από αυτό, εξισορροπεί προσεκτικά την πολυτέλεια με την κομψότητα για να προκαλέσει μια βαθιά αίσθηση μεγαλείου.

Χωρίς συμβιβασμούς, το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική αντανάκλαση ενός παθιασμένου οράματος που βασίζεται στο ιστορικό παρελθόν της πόλης, ενώ εισάγει με βεβαιότητα το ζωντανό μέλλον της.

Χαριτωμένες γεωμετρικές γραμμές ρέουν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας ένα επαναλαμβανόμενο δομικό μοτίβο που αναφέρεται ήσυχα στην κληρονομιά της περιοχής.

Το σκούρο ξύλο και οι πλούσιες υφές συνδυάζονται με περίπλοκα κεντήματα, ξυλόγλυπτα διακοσμητικά, χάλκινα και ξυλόγλυπτα διακοσμημένα με λάμψεις χρυσού και επιβλητικούς κρυστάλλινους πολυελαίους δημιουργώντας μια δραματική αιγυπτιακή αισθητική με μοντέρνα εκτέλεση.

Μια εντυπωσιακή τοιχογραφία με τίτλο “The Pink Sun” κοσμεί το St. Regis Bar. Σταθερά μοντέρνο στην εκτέλεσή του, η τοιχογραφία αναφέρεται στην αρχαία Αίγυπτο και τη γέννηση ενός σύγχρονου πολιτισμού.

Η προσέγγιση του σχεδιασμού του ξενοδοχείου αποτίει ιδιαίτερο φόρο τιμής στους εκατοντάδες τεχνίτες που αφιέρωσαν το χρόνο και την τέχνη τους για να τελειοποιήσουν κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας ένα ξεκάθαρα μοντέρνο όραμα που βυθίζει τους επισκέπτες σε στιγμές που απλώς προκαλούν δέος.

Το St. Regis Cairo διαθέτει 286 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και 80 πολυτελή διαμερίσματα, που προσφέρουν απαράμιλλη απόλαυση. Τρεις εκτεταμένες Royal Suites χαρακτηρίζουν την πολυτέλεια, με βελούδινους εσωτερικούς χώρους με ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με πανοραμική θέα στο Νείλο.