Το Hyatt Regency Brand πρόκειται να εισέλθει στην πορτογαλική ξενοδοχειακή αγορά με τη δημιουργία του νέου ξενοδοχείου Hyatt Regency Lisbon. Το ξενοδοχείο θα σηματοδοτήσει συνεχή ανάπτυξη για το εμπορικό σήμα Hyatt Regency στη Νότια Ευρώπη.

Lisbon

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει franchise και συναφείς συμφωνίες με την Realtejo – Hotelaria e Turismo, SA, θυγατρική της United Investments Portugal και Fibeira, για την ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στην Πορτογαλία, το Hyatt Regency Lisbon. Αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2020, θα διαθέτει 200 ​​δωμάτια και διαμερίσματα και θα βρίσκεται ανάμεσα στο Rua Guerra Junqueiro και την Avenida da Índia, μια εκπληκτική προκυμαία που βρίσκεται απέναντι από τον ποταμό Tejo.

Η εισαγωγή στη Λισαβόνα, την παράκτια πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Hyatt, γεγονός που σηματοδοτεί την αυξανόμενη παρουσία της σε ολοένα και πιο ανταγωνιστικές αγορές σε ολόκληρη την ήπειρο. Ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται την Πορτογαλία αυξήθηκε για οκτώ συνεχείς χρονιές, ενώ 12,8 εκατομμύρια ταξιδιώτες επισκέφτηκαν την πόλη, μόνο το 2018.

Το ξενοδοχείο θα εγκατασταθεί μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το ιστορικό κέντρο της Λισαβόνας και σε κοντινή απόσταση από πολλά σημαντικά αξιοθέατα, όπως τα δύο αξιοθέατα της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO: ο Πύργος Bélem και η Μονή Ιερωνύμου. Αυτά τα κοντινά αξιοθέατα, καθώς και η προνομιακή του θέση απέναντι από το συνεδριακό κέντρο της Λισαβόνας και την εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, θα κάνουν τη μάρκα Hyatt Regency μοναδική και ανταγωνιστική, με την ελκυστικότητά της τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για αναψυχή που αναζητούν μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Το Hyatt Regency Lisbon θα προσφέρει, επίσης, ένα ευρύ φάσμα έξυπνων εγκαταστάσεων, όπως ένα πολυτελές σπα, μια πισίνα, ένα μπαρ στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με θέα στον ποταμό, καθώς και μια όμορφη αυλή και κήπο.