Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του Grand Hyatt Bolgatty, του τρίτου ξενοδοχείου Grand Hyatt στην Ινδία.

Το πολυτελές ξενοδοχείο των 264 δωματίων είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στο Kochi, στο νότιο ινδικό κράτος της Κεράλα, γνωστό για τις παραλίες με τους φοίνικες τις όχθες του ποταμού και την ιστορική διαδρομή των μπαχαρικών της Ινδίας. Με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τα δραματικά τοπία, τα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες, τους προορισμούς για φαγητό και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους εκδηλώσεων στη Νότια Ινδία, το ξενοδοχείο Grand Hyatt αναμένεται να γίνει ένας ιδανικός προορισμός τόσο για την απόλαυση της μοναδικής θέας, τις αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και τις μεγάλες και εντυπωσιακές εκδηλώσεις στην πόλη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το νέο μας ξενοδοχείο στην Κεράλα και να αυξήσουμε το παγκόσμιο αποτύπωμα της Grand Hyatt”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων της Hyatt στην Ινδία,Sunjae Sharma. “ Το ξενοδοχείο είναι ένα θεαματικό θέρετρο προορισμού που θέτει ένα νέο πρότυπο για όλους όσοι ζουν στην πόλη. Τόσο μέσα όσο και έξω, το design, η κουζίνα και οι μοναδικές εμπειρίες του ξενοδοχείου αλλάζουν όλη την εικόνα της περιοχής.

Σχεδιασμένο από αρχιτέκτονες της Wimberly Allison Tong & Goo UK ltd, το Grand Hyatt Kochi Bolgatty βρίσκεται κοντά στην ιστορική και γραφική πόλη Fort Kochi. Το θέρετρο ανήκει στον Όμιλο Lulu Inetrnational και είναι δίπλα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Lulu Bolgatty, το μεγαλύτερο στη Νότια Ινδία.

Τα δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο, είναι υπερπολυτελή, ενώ από αυτά οι 38 σουίτες ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και μοναδικά γεύματα με παραλλαγές της τοπικής κουζίνας στα εστιατόρια και bars που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο, ενώ θα μπορούν, είτε να εργαστούν, είτε να διασκεδάσουν στις τεραστίων διαστάσεων αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, που προσφέρονται. Τέλος, σε μια προσπάθεια χαλάρωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το γυμναστήριο και το χώρο του spa με τις μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας.

ΠΗΓΗ: