Η Marriott International συνάπτει συμφωνία με τον όμιλο GNV για να κάνει ντεμπούτο στο πρώτο W Hotel στην Αργεντινή.  Το W Buenos Aires Project πρόκειται να φέρει μια ζωντανή και πολυτελή διαμονή και κατοικίες στην πόλη το 2024.

W Hotel

Η Marriott International έχει υπογράψει συμφωνία με τον όμιλο GNV για να φέρει την πρωτοποριακή μάρκα W Hotels Worldwide στην Αργεντινή για πρώτη φορά στο δυναμικό Μπουένος Άιρες, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση τόσο από τους κατασκευαστές όσο και από τους καταναλωτές για το τολμηρό design και τον καινοτόμο προγραμματισμό. Το ξενοδοχείο – το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2024 – και οι προγραμματισμένες κατοικίες του θα βρίσκονται σε έναν πύργο μικτής χρήσης αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα φτάσει στην καρδιά της γοητευτικής γειτονιάς Puerto Madero.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον όμιλο GNV για να φέρουμε την απαράμιλλη εμπειρία W στην πολύ επιθυμητή αναπτυσσόμενη περιοχή Madero Harbour, καθώς η Puerto Madero είναι μία από τις πιο περιζήτητες γειτονιές του Μπουένος Άιρες”, δήλωσε ο Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Marriott Διεθνής, Καραϊβική και Λατινική Αμερική. “Το Puerto Madero είναι έτοιμο να γίνει ένας από τους πολυπόθητους προορισμούς της Λατινικής Αμερικής, καθώς οι οικιστικές, γραφειακές και λιανικές οντότητες ευδοκιμούν στο κομψό, μποέμικο σκηνικό, που περιβάλλεται από νυχτερινή ζωή υψηλής ενέργειας, καταπράσινους χώρους”.

Το W Buenos Aires θα σχεδιαστεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Carlos Ott και το τοπικό στούντιο BMA, βασιζόμενοι στην κουλτούρα, την κληρονομιά και την αφοσίωση της πόλης στο design και την ανάπτυξη. Ένα ζωντανό μείγμα χώρου συνάντησης, εστιατόρια και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη θα είναι το εκπληκτικό σκηνικό για τα αναμενόμενα 150 δωμάτια του ξενοδοχείου.

Το Μπουένος Άιρες είναι γνωστό για την αίσθηση της απεριόριστης ενέργειας και για την προσέλκυση της δημιουργικότητας, με πολλούς σχεδιαστές, κατασκευαστές και πρωτοπόρους να συρρέουν στους δρόμους του ευρωπαϊκού στυλ και να απορροφούν την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική του.

Η W Buenos Aires θα ενταχθεί στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο της μάρκας W Hotels στην Κεντρική και Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων W Bogota, W Costa Rica, W Mexico City, W Panama, W Punta de Mita και W Santiago.

ΠΗΓΗ: