Το TripAdvisor, η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα, κάθε χρόνο αναδεικνύει το καλύτερο προορισμό της χρονιάς και προφανώς το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου. Τη φετινή χρονιά, λοιπόν, το ξενοδοχείο που αναδείχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου βρίσκεται στην Καμπότζη και ονομάζεται Viroth’s Hotel. Το ξενοδοχείο αυτό ύστερα από ψηφοφορία τόσο των ταξιδιωτών, όσο και ειδικών του τομέα, έφτασε την κορυφή.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην τοποθεσία Wat Bo της Καμπότζης, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαμηλή τιμή, η οποία κυμαίνεται από 90 έως 120 ευρώ. Η πολυτέλεια αυτή που παρέχει το ξενοδοχείο έχει επηρεαστεί από την κουλτούρα της δεκαετίας του ‘50, με έντονο το ρετρό στοιχείο σε όλους τους χώρους, από τα δωμάτια και τους ιδιωτικούς κήπους μέχρι την υποδοχή, ενώ καταφέρνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να τα συνδυάσει και με το σύγχρονο στοιχείο.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την μοναδική πισίνα μήκους 20 μέτρων, εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, υπαίθριο εστιατόριο και spa. Όλες αυτές οι παροχές προσφέρονται μέσα σε ένα κατανυκτικό τοπίο ανάμεσα σε μοναδικά φυτά και υπέροχα φυσικά στοιχεία που σε αφήνουν άναυδο.

Προσφέρει, επίσης, 35 δωμάτια και σουίτες εξίσου εντυπωσιακά και όμορφα διακοσμημένα. Τα ίδια είναι εφοδιασμένα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθιστώντας πιο ευχάριστη την ξενοδοχειακή εμπειρία για τους επισκέπτες τους.

Συνολικά, το ξενοδοχείο που κέρδισε την πρώτη θέση, έλαβε 910 κριτικές εκ των οποίων το 95% έμεινε πολύ παραπάνω από απλά ευχαριστημένο.

ΠΗΓΗ: