Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residence Emirates Pearl, την πρώτη ιδιοκτησία της σειράς Grand Hyatt που θα ανοίξει τις πόρτες της στην πρωτεύουσα των Η.Α.Ε., το Abu Dhabi.

Η.Α.Ε.

Το πολυτελές ακίνητο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά στοιχεία της επωνυμίας με το εντυπωσιακό design και την αρχιτεκτονική, κατέχοντας μια κεντρική θέση στην πρωτεύουσα, γεγονός που προσφέρει μοναδική πρόσβαση τόσο στα εμπορικά κέντρα όσο και στα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Το ξενοδοχείο, ακόμα, καταφέρνει να συνδυάζει τόσο την εξαιρετική σύγχρονη διακόσμηση με την ιστορικότητα της περιοχής, και συγκεκριμένα με την ιστορία του φυσικού μαργαριταριού, θησαυρού του Abu Dhabi.

Το ξενοδοχείο, σχεδιασμένο με τολμηρά και ζωντανά χαρακτηριστικά, στεγάζει 332 δωμάτια, 36 πολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των Προεδρικών και των Βασιλικών σουίτων, καθώς και 60 μονοκατοικίες με πλήρεις υπηρεσίες, τεραστίων διαστάσεων. Αντίστοιχα, από το εντυπωσιακό καθιστικό στον 26ο όροφο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδική θέα στον ορίζοντα της πόλης και τον εκπληκτικό Αραβικό Κόλπο.

Ακόμη, το ξενοδοχείο φιλοξενεί μια πληθώρα από μπαρ και εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι, με την υπόσχεση να προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους κατοίκους της περιοχής.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν, σε αυτό το ξενοδοχείο των Η.Α.Ε. θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με τον καλύτερο τρόπο, αφού διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, συμπεριλαμβανομένων, επίσης, και 12 μικρότερων συνεδριακών χώρων στον ίδιο όροφο, ενώ κάθε αίθουσα παρέχει αντίστοιχο υπαίθριο χώρο και φυσικό φως.

Το Grand Hyatt Abu Dhabi & Residence Emirates Pearl προσφέρει, φυσικά, και μια εκπληκτική υπαίθρια πισίνα καθώς και εγκαταστάσεις σπα και κέντρο ευεξίας. Ο επισκέπτης, τέλος, θα έχει τη δυνατότητα να γυμνάζεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστήριο.

Η.Α.Ε.

ΠΗΓΗ: