Η Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του ξενοδοχείου Sheraton Bamako, και ταυτόχρονα την είσοδό της στην ξενοδοχειακή αγορά του Μαλί, στην Δυτική Αφρική, υποσχόμενη να αλλάξει την φιλοξενία στη χώρα και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Το Sheraton Bamako Hotel είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας της Marriott με τον όμιλο Koiraholding, και πρόκειται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην βιομηχανία της φιλοξενίας στη χώρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, αφού είναι σε πολύ κοντινή απόσταση απ΄το Διεθνές Αεροδρόμιο του Bamako, και μάλιστα σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της πόλης. Λόγω της τοποθεσίας αυτής, το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, σε σημαντικές πρεσβείες, εταιρικά γραφεία, κυβερνητικά κτίρια, αλλά και αξιοθέατα.

Ταυτόχρονα, η αξιοζήλευτη τοποθεσία προσφέρει στο ξενοδοχείο μοναδική πανοραμική θέα του ποταμού Νίγηρα, ενώ το ίδιο συνδυάζει -με απλό τρόπο- το μοντέρνο και κομψό design, με ξεχωριστές τοπικές πινελιές, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή αισθητική και μια συναρπαστική μικρογραφία του τόπου. Με λίγα λόγια, αποτελεί ιδανική διαμονή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 200 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, που βλέπουν στην πανοραμική θέα του Νίγηρα αλλά και την καταπράσινη πλαγιά του λόφου, γεμάτη με φυτείες μάνγκο, προσφέροντας μοναδική αισθητική και άνεση. Μέσα στα 200 δωμάτια, οι 32 σουίτες ξεχωρίζουν, πέραν του design, λόγω και της εισόδου σε έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης και αναψυχής.

Συνολικά οι εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνουν, ακόμα, γυμναστήριο προσβάσιμο όλο το 24ωρο, spa και εξωτερική πισίνα, κάνοντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει. Ύστερα από τη χαλάρωση, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το γεύμα του στο μοναδικό εστιατόριο με την ιδιαίτερη κουζίνα του αλλά και την αισθητική του, ή να απολαύσει το ποτό του στο pool bar.

Τέλος, για του επαγγελματίες επισκέπτες, παρέχονται τεράστιες αίθουσες συνεδριάσεων, αλλά και εκδηλώσεων που μπορούν φιλοξενήσουν από επαγγελματικές συσκέψεις μέχρι κοινωνικές εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα δεξιώσεις γάμων.

ΠΗΓΗ: