Με περισσότερες από 70 απευθείας συνδέσεις προς προορισμούς στις ΗΠΑ, και προς Καναδά, Μεξικό και Κεντρική Αμερική από τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ

Η United Airlines από σήμερα ξεκίνησε πάλι τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International. Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 4 Οκτωβρίου 2018 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης και αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Bob Schumacher, Managing Director Regional Sales της United. «Η συγκεκριμένη πτήση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στη New York/Newark προς περισσότερους από 70 απευθείας προορισμούς προς τις ΗΠΑ, καθώς και προς τον Καναδά, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Με  ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος τις απευθείας πτήσεις της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, εξυπηρετώντας την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ, αλλά και  ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Ευχόμαστε στη United Airlines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας».

Πρόγραμμα Πτήσεων

Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:20 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:40 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές). Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες και 5 λεπτά προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 50 λεπτά προς την Αθήνα.

Ο κόμβος της United στη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ

Η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιο Newark Liberty International. Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, όπως το AirTrain, που καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Station στο κέντρο του Μανχάταν σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών. Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο New York/Newark σε περισσότερους από 280 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Προϊόντα και Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης

Οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-400ER με συνολικά 240 θέσεις: 39 θέσεις στη United Polaris Business class που γίνονται επίπεδα κρεβάτια και 201 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 70 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο. Η νέα business class της United, η United Polaris business class, προσφέρει μια σχεδιασμένη εκ νέου εμπειρία ύπνου και ξεκούρασης για τους διηπειρωτικούς επιβάτες. Η πρώτη φάση της United Polaris είναι τώρα διαθέσιμη στις πτήσεις και προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία φαγητού και ποτών, χαλαρωτικό προσαρμοζόμενο κρεβάτι από τα Saks Fifth Avenue και αποκλειστικά κιτ προϊόντων από τα Soho House & Cos Cowshed Spa.

Η United Economy Plus προσφέρει περισσότερο προσωπικό χώρο και χώρο για τα πόδια. Τοποθετημένες στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας Economy, οι θέσεις προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα της ταχύτερης εξόδου από το αεροσκάφος κατά την άφιξη. Η Economy Plus είναι διαθέσιμη σε όλες της υπερατλαντικές πτήσεις.

Η United Economy προσφέρει φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρα και κρασί, τσάι, καφέ και πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στα περισσότερα αεροσκάφη, οι θέσεις περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο μαξιλαράκι κεφαλής και προσωπικό «ondemand» σύστημα ψυχαγωγίας.

ΠΗΓΗ: