Άνοιξε τις πόρτες στους επισκέπτες το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, το νέο ξενοδοχείο των Maris Hotels στη Σαντορίνη.

ENVY-200416-0277

Ένα πολυτελές συγκρότημα 5 αστέρων που αποτελείται από 44 σουίτες και 4 βίλλες, εντυπωσιάζει με τη θέση του αλλά και την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του.  Η τοποθεσία του θεωρείται ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 350 μ. από το κέντρο της Οίας. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4 εξωτερικών πισίνων ή του δικού τους ιδιωτικού, εξωτερικού τζακούζι, να απολαύσουν υψηλής ποιότητας γεύματα στο θεματικό εστιατόριο «Άλιος Ήλιος», αλλά και απολαυστικά ποτά στο εξωτερικό pool bar. Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης στο κέντρο Σπα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του.

ENVY-200416-0278      ENVY-200416-0296_7_8-Edit

Με αφορμή την πρώτη λειτουργία και την εκκίνηση της καλοκαιρινής περιόδου τελέστηκε λειτουργία Αγιασμού παρουσία της οικογένειας Μεταξά, της Επάρχου, κυρίας Θεώνης Λειβαδάρου, του Διοικητή Αεροπορίας,  κυρίου Φώτη Καμπιώτη, του Διοικητή Αστυνομίας, κυρίου Αποστόλη Νίκου, της ομάδας διοίκησης του ξενοδοχείου, των συναδέλφων ξενοδόχων καθώς και των συνεργατών του.

ENVY-200416-0347

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς  Πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων της οικογένειας Μεταξά δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και περήφανοι καθώς καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο του πατέρα μας, Νίκου Μεταξά. Η Σαντορίνη αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα χαρούμε πολύ να τους υποδεχτούμε  στο νέο μας ξενοδοχείο. Είμαστε σίγουροι πως θα το αγαπήσουν και θα απολαύσουν τις διακοπές τους κοντά μας”.

ENVY-200416-0460-Edit

Santo Maris Oia Luxury Suites and Spa hotel in Santorini island