Η Radisson Blu φαίνεται να έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης της βιομηχανίας της φιλοξενίας, διαθέτοντας 186 ξενοδοχεία, με σχεδόν 45.000 δωμάτια σε λειτουργία. Η Radisson Blu, λοιπόν, διατηρεί αυτή τη θέση με μεγάλη επιτυχία από το 2010.

Η Radisson Blu οδηγεί την Ευρωπαϊκή βιομηχανία της φιλοξενίας τόσο λόγω μεγέθους, όσο και ποιότητας, με τις εγκαταστάσεις της να βρίσκονται σε πρωτεύουσες διαφόρων χωρών, κοντά σε σημαντικά αεροδρόμια και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Η επωνυμία είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη για τη μοναδική κληρονομιά που δημιουργεί στο design, την καινοτομία και τις υπηρεσίες. Δημιουργεί, με λίγα λόγια, αξία τόσο στους πελάτες της, όσο και στους επενδυτές και τους ιδιοκτήτες.

“Προσπαθούμε να μένουμε σεμνοί, όσο και υπερήφανοι για την ηγετική θέση στις αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ηγετική θέση της Radisson Blu ανάμεσα και στις επιλογές των επισκεπτών και των επενδυτών.” αναφέρει η Elie Younes, υπεύθυνη για το αναπτυξιακό όραμα της ξενοδοχειακής επωνυμίας.

“Με την τελευταία προώθηση του ομίλου, και τη νέα αρχιτεκτονική πινελιά σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την θέση ηγέτη και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας για να αναπτύξουμε και την στρατηγική μας στο χώρο της χλιδής και της υπέρ-πολυτέλειας, μέσω της δημιουργίας των Radisson Collection, Radisson και Radisson RED. Όλα αυτά τα εγχειρήματα θα στηριχθούν από τη νέα μας πολιτική περί διάθεσης δικαιωμάτων ιδιοκτησίας.” προσέθεσε η Younes.