Ως η μεγαλύτερη τουριστική διοργάνωση των Βαλκανίων εδραιώθηκε η Έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 18 – 20 Νοεμβρίου 2016. Με δεδομένη τη σημαντική αύξηση τόσο των ποσοτικών όσο και των ποιοτικών μεγεθών της έκθεσης, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ευρύτερη περιοχή επιβεβαιώθηκε έμπρακτα.

img_1485

Στην έκθεση συμμετείχε για πρώτη φορά, με δικό του περίπτερο, το πρότυπο πιστοποίησης καταλυμάτων και πλοίων,Wedolocal με τα μέλη του. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το πρότυπο πιστοποίησης Wedolocal παρουσίαστηκε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα απ’ όλη την Ελλάδα, σε ταξιωτικούς πράκτορες καθώς και σε απλούς επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν με στόχο να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Ελλάδα για τις διακοπές τους.Έτσι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά για το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων με αυτό.

Παράλληλα,ο Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ, κος Ανδρέας Μεταξάς, ο Αντιπρόεδρος κος Μανώλης Γιαννούλης, τα υπόλοιπα μέλη όπως και ο Διευθ.Σύμβουλος της εταιρείας CosmocertAE,κος Κώστας Διαμαντόπουλος, είχαν την ευκαιρία να παρουσίασουν το πρότυπο Wedolocal, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσία φορέων και στελεχών της τουριστικής αγοράς της Ελλάδος αλλά και επισκεπτών της έκθεσης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.