Τον Μαίο του 2017 ανοίγει τις πύλες του στο κοινό το νέο απόκτημα του ομίλου Lesante Collection ιδιοκτησίας της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα, Lesante Blu Exclusive Beach Resort,  η οποία δραστηριοποιείτε με μεγάλη επιτυχία στα ξενοδοχειακά δρώμενα της Ζακύνθου από το 1986.

1. Lesante Blu

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων πολυτελείας και της εστίασης υψηλή επιπέδου, το όραμα της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα για ποιοτικές υπηρεσίες συνεχίζεται, παίρνοντας σάρκα και οστά στο μοναδικό adults only- full sea view hotel το οποίο αποτελεί προστιθέμενη αξία στον χώρο του τουρισμού.

Με προβλεπόμενο κόστος επένδυσης τα 19 εκατομμύρια, το resort το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 25 στρεμμάτων, είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή του Νερόμυλου στο Τραγάκι και μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.

2. Lesante Blu

Διαθέτει 93 πολυτελή δωμάτια, όλα με θέα θάλασσα, 46 ιδιωτικές πισίνες οι οποίες υπόσχονται να σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου καθώς και τα δωμάτια έχουν την σφραγίδα των ιδιοκτητών, ισορροπώντας ανάμεσα στην τελευταία λέξη της πολυτέλειας και το υπερσύγχρονο design.

3. Lesante Blu

Στα 3 εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου θα απολαύσετε αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις εμπλουτισμένες με gourmet πινελιές, signature cocktails και εμπνευσμένες συνθέσεις ποτών, που θα σας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χώρο των γεύσεων.

Το πλήρως εξοπλισμένο Wellness Spa, ως ο παράδεισος της ηρεμίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, υπόσχεται να σας προσφέρει την απόλυτη αρμονία ψυχικής και σωματικής ευεξίας.

4. Lesante Blu

Όπως δήλωσε ο managing director του ομίλου Lesante Collection κ. Διονύσης Βυθούλκας,

«Με απόλυτη αφοσίωση στις πολυτελείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και έμφαση στην λεπτομέρεια, στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την διαμονή στο Lesante blu Exclusive Beach Resort σε μια μοναδική εμπειρία».

5. Lesante Blu

6. Lesante Blu