Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 25/10/2016 στη Ρόδο η ενημερωτική ημερίδα “IPTV και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” που διοργάνωσε η IKUSI Hellas σε αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza – Best Western Hotel (οδός Ιερού Λόχου 7) στη Ρόδο.

Η IKUSI Hellas και η GoldBravo Reactive Systems Ltd – Νικόλαος Κουλιανός ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου που συμμετείχαν και τους τοπικούς παράγοντες του νησιού που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτής της ενημερωτικής ημερίδας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν οι πολλές ερωτήσεις και η ζωντανή συζήτηση που ακολούθησε, αποδεικνύοντας πως οι εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν καταστεί σημαντικό τμήμα των παροχών που προσφέρονται στους επισκέπτες και αποτελούν ουσιαστικό εργαλείο για την προβολή των υπηρεσιών τους και την δημιουργία πρόσθετων εσόδων.

Ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.

Στις ιστοσελίδες μας www.ikusi.gr & www.idcoms.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και για την εκδήλωση, αλλά και για τις τεχνολογίες που συζητήθηκαν, ενώ στην gallery μπορείτε θα δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. Δείτε, επίσης, το άρθρο με τίτλο “Η ταχύτατη ανάπτυξη του IPTV στις ξενοδοχειακές μονάδες” το οποίο δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου 2016 του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, φωτίζοντας τα βασικά σημεία στην εξέλιξη της τεχνολογίας, εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα που έχει η μετάδοση της τηλεόρασης μέσα από ένα δίκτυοEthernet και τονίζοντας τι ακριβώς κερδίζει ένα ξενοδοχείο από την εφαρμογή του IPTV αντί για την κλασσική λύση σε RF.