…διακοπές για όλους!

Η έκθεση «Greek Travel Show 2017», διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – ΗELEXPO, από 19 έως 21 Mαϊου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi». Η έκθεση «Greek Travel Show 2017» θα παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, να γνωρί- σουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Η έκθεση απευθύνεται τόσο στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό όσο και σε επαγγελματίες.

…όλη η Ελλάδα στο HELEXPO MAROUSSI!

Η έκθεση θα παρουσιάσει το σύνολο των Τουριστικών Προορισμών και Υπηρεσιών της Ελλάδας. Στην «Greek Travel Show 2017» δίνεται πλέον η δυνατότητα στις 13 Ελληνικές Περιφέρειες, σε όλους τους Δήμους αλλά και σε ιδιώτες να παρουσιάσουν απευθείας στους τελικούς καταναλωτές την τουριστική εμπειρία που μπορούν να παρέχουν. Με την ανάδειξη της τουριστικής εμπειρίας αναπτύσσεται μια βιωματική σχέση μεταξύ προορισμού και επισκέπτη, επιτυγχάνεται υψηλή αναγνωρισιμότητα, αυξάνεται η εμπιστοσύνη και δημιουργείται πρόθεση επίσκεψης στον εκάστοτε προορισμό.

Η έκθεση απευθύνεται σε:
Τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, δήμους, περιφέρειες, κρατικούς οργανισμούς τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικούς οίκους ειδικού και οικονομικού τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, υπουργεία και οργανισμούς, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.α.

…παράλληλες εκδηλώσεις!

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους τουριστικούς φορείς , να αναπτύξουν μια πλη- θώρα ενημερωτικών πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων, προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικοί στους λάτρεις των Ελληνικών διακοπών.
Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις της Έκθεσης «Greek Travel Show 2017» ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν:
– Πολιτιστικές δράσεις και έθιμα από όλη την Ελλάδα
– Γαστρονομικές παρουσιάσεις από ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς
– Eνημερωτικές συζητήσεις με αντικείμενο το τουριστικό marketing – Παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών σε δημοσιογράφους και bloggers

…δυνατότητα άμεσων κρατήσεων

Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης «Greek Travel Show 2017» θεωρούνται σημαντικοί εν δυνάμει πελάτες για το σύνολο των ελληνικών προορισμών. Τα ελκυστικά πακέτα διακοπών και οι ειδικές προσφορές τουριστικών υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα αποτελέσουν κίνητρο για τους επισκέπτες να «κλείσουν» άμεσα τις διακοπές τους.


Για περισσότερες πληροφορίες: Ενημερωτικό έντυπο

Συμπληρώστε εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος