Εκδηλώσεις Ξενοδοχείων*

Ένα ξεχωριστό δείπνο θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου 2016, με  το εστιατόριο Καράβι του Sofitel Athens Airport να ταξιδεύει τους «επιβάτες» του σε μαγικούς γαστρονομικούς προορισμούς της Γαλλικής κουζίνας, με ειδικά διαμορφωμένο μενού από τον chef Θεοφάνη Στάθη.

Τιμώντας την αριστεία της γαλλικής κουζίνας παράλληλα με την αξία της συλλογικότητας, το Καράβι του Sofitel Athens Airport συμμετέχει μαζί με περισσότερο από 1.500 εστιατόρια σε 5 ηπείρους στο εγχείρημα Goût de / Good France. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Alain Ducasse και του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς ανάπτυξης, για την προώθηση της τέχνης του ζην αλά γαλλικά, των τοπικών προϊόντων καθώς και του προορισμού «Γαλλία», και που διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το γευστικό αυτό ταξίδι θα είναι βασισμένο σε μια κουζίνα με λιγότερα λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι, και θα συνδυάζει  την αρμονία μεταξύ καλού φαγητού και περιβάλλοντος, ενώ καθένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν καλείται να καταβάλει  5% των πωλήσεων σε μια εγχώρια ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και του περιβάλλοντος.