Η εταιρεία τουριστικού marketing, Respond On Demand οργανώνει Forum με θέμα την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα.

To Forum θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Money Show Athens, στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου 2019 στο Divani Caravel Hotel και ώρες 10:00 με 14:00 στις αίθουσες ΕΔΕΣΣΑ & ΚΟΖΑΝΗ.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν έγκριτοι ομιλητές και επιχειρηματίες του τουρισμού είναι:

  • Ξένη Γερνά: Διευθύντρια IEK Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Υπουργείο Τουρισμού

“Προκλήσεις και ζητήματα στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού. Η σημασία της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ως βασικού παράγοντα για δημιουργία προστιθέμενης αξίας”

  • Χαρά Παπαδοπούλου: Καθηγήτρια IEK Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Υπουργείο Τουρισμού

” Ο εμπλουτισμός των προγραμμάτων σπουδών προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γαστροτουριστών.   Μελέτη περίπτωσης: Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Υπ.  Τουρισμού” 

  • Νίκος Δελλατόλας σύμβουλος έκδοσης του κλαδικού περιοδικού The Coffee Magazine

“Coffee City Tours & Cafe Culture Walks: Ο καφές ως προορισμός

  • Σφυρίδης Ανδρέας Hospitality Photographer

«Σύγχρονες οπτικές τάσεις και εξελίξεις στην ανάδειξη και προβολή του γαστρονομικού τουρισμού.»

  • Πειστικού Μάγδα Aκαδημαϊκή υπεύθυνη των προγραμμάτων τουρισμού και γαστρονομίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

«Οι διεθνείς τάσεις στο γαστρονομικό τουρισμό και οι τρόποι αξιοποίησής τους από την εγχώρια αγορά.»

Συμμετοχή σε Panel για αναφορά σε ευκαιρίες και προβλήματα ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα

  • Χρήστος Ζαγογιάννης, Διευθυντής Bomo Hotels , Mouzenidis Group ,Ellinair

  • Δημήτρης Παλαιογιάννης Zorbabook.com

“Η απουσία στρατηγικού σχεδιασμού και ένταξης της γαστρονομίας στον χαρτοφυλάκιο του Ελληνικού Τουρισμού”

  • Τέρτση Ντίνα, Maiami Seafood Gastronomy, Θεσσαλονικη

«Δείπνα εμπειρίας , μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί»

  • Ανδρινός Μελέτιος Reservations Manager Kritsa Gastronomy Hotel

“Προβλήματα ποιότητας. Η εύρεση τοπικών προϊόντων με πιστοποιημένη ποιότητα σταθερή στο χρόνο, η παροχή ποιοτικών γαστρονομικών υπηρεσιών, ο σχεδιασμός μοναδικών εμπειριών με έμφαση την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου.”

  • Φυρογένη Στέλλα Margarita Studios Πάρος

“Εποχικότητα και καινοτόμος, εξωστρεφής Γαστρονομική Επιχειρηματικότητα , το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ομογενοποιημένη τουριστική αγορά που ο ανταγωνισμός κρίνεται από τις τιμές.”

  • Σαχάς Ιάκωβος DNA TRAVEL

“Προβλήματα της μη τουριστικής αντίληψης και εσωστρέφειας”

  • Κούρτη Λίλα Trikalinos Grey Mullet Bottarga

“Πως τα ποιοτικά ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα, λειτουργούν ως αφορμή για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.»

  • Ζωγράφος Γιώργος, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις , Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης

“O γαστρονομικός τουρισμός ως ένας τρόπος ολιστικής αντίληψης του τόπου”

  • Τσατσώνη Λένα Export Sales Assistant στην εταιρεία Domaine Porto Carras

Οινοτουρισμός & Γαστρονομία: ‘’ Από την Θεωρία στην Πράξη ‘’.

  • Μπρουσαλιάν Χάρης: Sales/Marketing στην εταιρεία Greek Travel Pages

“Δυνατότητες των μοντέρνων online media στην σωστή προβολή της γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό”

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο, δεδομένου ότι η χωρητικότητα είναι περιορισμένη.

https://www.eventbrite.com/e/forum-registration-54128855865

Επικοινωνία με τους διοργανωτές :

Respond On Demand Ltd

Ambassador of the World Food Travel Association in Greece

press@respondondemand.com

director@respondondemand.com

τηλ: 6932230665