Η Cyprus Airways επιστρέφει ξανά στην Αθήνα!

H Cyprus Airways ξεκινά πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα και Αθήνα, σηματοδοτώντας μια μεγάλη “επιστροφή” στην ελληνική αγορά! Η νέα κυπριακή εταιρεία, που φέρει μια επωνυμία με ιδιαίτερο βάρος και ιστορία στον αεροπορικό χώρο, θα συνδέει την Λάρνακα με την Αθήνα, ξεκινώντας αρχικά με 2 πτήσεις την εβδομάδα από τις 29 Μαρτίου 2018 και 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1η Ιουνίου 2018.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πτήσεων, η Cyprus Airways, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας με τους εκπρόσωπους του Τύπου:

H Κική Χάιδα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cyprus Airways, δήλωσε:

«Μετά από 8 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή του νέου δρομολογίου Αθήνα – Λάρνακα στο δίκτυό μας. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αύξηση των επιβατών από Ελλάδα που επισκέπτονται την Κύπρο.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

“Καλωσορίζουμε τη νέα Cyprus Airways στην Αθήνα! Η προσθήκη αυτή στο δίκτυο του αεροδρομίου μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη  αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί.  Ευχόμαστε στη νέα Cyprus καλή επιτυχία με πολλές και γεμάτες πτήσεις!»

Η τιμή του  εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Λάρνακα ξεκινά από 97 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com.