Σε μία όμορφη και ήσυχη συνοικία του Αμαρουσίου και ταυτόχρονα στην καρδιά του πολυτελούς επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας, ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts δημιούργησε μία νέα κομψή πρόταση διαμονής. Το Civitel Esprit άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και καλωσορίζει τους επισκέπτες του για μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την κομψότητα και τις σύγχρονες ανέσεις.

20 νέα ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, με κυρίαρχα στοιχεία την κομψή πολυτέλεια  και τις μοναδικές παροχές, αποτελούν την επιτομή στη μακροχρόνια φιλοσοφία του ομίλου Civitel Hotels & Resorts για μοναδική, αυθεντική φιλοξενία.

Ένα κομψό και ταυτόχρονα επιβλητικό  lobby, με μοναδικές εικαστικές λεπτομέρειες, καλωσορίζει τους επισκέπτες, ενώ η μεγάλη βεράντα με θέα στον κήπο και την πισίνα προτρέπει τον επισκέπτη για χαλάρωση.Νέοι άνετοι συνεδριακοί χώροι με κύριο χαρακτηριστικό το φυσικό φως και τις άψογες υποδομές πλαισιώνονται από μοναδικές υπηρεσίες catering και καθιστούν το Civitel Esprit ιδανικό για εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις κάθε είδους.

Η ξεχωριστή ταυτότητα του Civitel Esprit αντικατοπτρίζεται στο όνομα του, το οποίο παραπέμπει σε ξεχωριστή εμπειρία διαμονήςγια τον επισκέπτη. Παράλληλα ο σχεδιασμός του λογοτύπου που περικλείει τον χαρακτήρα της μονάδας, διαφαίνεται μέσα από τον σχεδιασμό, την εσωτερική και εξωτερικήδιακόσμηση, καθώς και από την επιλογή των υλικών.

Το Civitel Esprit, νέο υπερήφανο μέλος του Civitel Attik, προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με εξατομικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας.  Με αφορμή τη λειτουργία της νέας αυτής πτέρυγας, ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων της Civitel Hotels & Resorts στην Αθήνα, κύριος Μάνος Γιαννουλάκης, δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα τις αξίες που διέπουν τη φιλοσοφία του ομίλου Civitel Hotels & Resorts και με εφόδιο την τεχνογνωσία που μας έχει προσφέρει η πάνω από 40 χρόνια εμπειρία μας στο χώρο της φιλοξενίας, μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά και μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στους ταξιδιώτες με σκοπό την αναψυχή αλλά και την εργασία».