Το Aria Hotel Budapest ψηφίστηκε το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου στα Travellers’ Choice Awards 2017. Τα βραβεία αυτά, προέκυψαν από εκατομμύρια κριτικές, που συγκεντρώθηκαν μέσα σε ένα χρόνο από τους χρήστες του TripAdvisor.

Το Aria Hotel Budapest είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο με μοναδικό design, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της μουσικής.

       

Την εσωτερική διακόσμηση ανέλαβε ο Zoltan Varro, ο οποίος είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο, που ενσωματώνει στοιχεία από την μουσική, καθώς και στοιχεία από τα πολυτελή παλάτια της Ουγγαρίας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα χώρο, που χαρακτηρίζεται από μαγεία και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει ζεστασιά και άνεση στον επισκέπτη.

Κάθε μία από τις 4 πτέρυγες του ξενοδοχείου είναι αφιερωμένη σε ένα από τα 4 βασικά είδη μουσικής: την Κλασική, την Όπερα, τη Σύγχρονη και την Τζαζ.

Στο επίκεντρο κάθε δωματίου και σουίτας βρίσκεται μία καρικατούρα ενός παγκόσμιου θρύλου της μουσικής (Maria Callas, Count Basie, Bob Dylan, James Brown, Franz Liszt…). Τα έργα αυτά είναι του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη, Joseph Blecha.

The Classical Music Wing
The Jazz Wing
The Opera Wing
The Contemporary Wing

ΠΗΓΗ: