Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Mideast Travel βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards™ ως Greece’s Leading Destination Management Company.

Σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 30 Σεπτεμβρίου, η εταιρία παρέλαβε το βραβείο «τρόπαιο» όπως αποκαλείται στο χώρο του τουρισμού, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη μακρά ιστορία εξειδίκευσής της στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας.

Τα World Travel Awards™, που θεωρούνται τα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, γιόρτασαν φέτος τα 24α γενέθλιά τους. Πρόκειται για ένα θεσμό που είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετέχει μόνο η αφρόκρεμα της τουριστικής βιομηχανίας και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο που μεταδίδουν την εκδήλωση λεπτό προς λεπτό με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα σε 10 γλώσσες.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast, «Κάποιο σημαντικό στέλεχος ενός μεγάλου Ομίλου με ρώτησε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Προβληματίστηκα αρκετά για τη σωστή απάντηση. Η επιτυχία μας οφείλεται άραγε στην αξιοπιστία μας και άριστη φήμη μας στην τουριστική αγορά, στη μακρόχρονη εμπειρία μας, στο μεγάλο χαρτοφυλάκιό μας από πιστούς πελάτες και πολύτιμους συνεργάτες, στην εξειδίκευσή μας στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε, στις διάφορες βραβεύσεις μας ή στα τόσα άλλα στοιχεία που έχουμε στο ενεργητικό μας? Πιστεύω ότι αυτό που μας ξεχωρίζει τελικά, είναι ‘το Πάθος μας για την Πρόκληση’.  Η 4η αυτή συνεχόμενη βράβευση, γεννά για εμάς τα ίδια συναισθήματα υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης, όπως την 1η μας φορά, αλλά και επιπλέον τη δέσμευση και την ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μας για την κατάκτηση των επόμενων στόχων μας. Το βραβείο αυτό το αφιερώνουμε, όπως πάντα, στον κόσμο που μας έκανε την τιμή να μας επιλέξει εμπιστευόμενος τις υπηρεσίες μας όλα αυτά τα χρόνια και στη μεγάλη οικογένεια της Mideast που υποστηρίζει το έργο μας. Αυτό είναι για εμάς το μεγαλύτερο βραβείο».

«Η ανακοίνωση της κατάκτησης του βραβείου αυτού γέμισε τον κόσμο μας με συγκίνηση, καμάρι και υπερηφάνεια αφού είναι η απόλυτη αναγνώριση των προσπαθειών μας» προσέθεσε η Μαρία Μούσμπε, Διευθύντρια της Mideast, συμπληρώνοντας «Η Ομάδα μας έχει ήδη παραλάβει τη ‘σκυτάλη’ για να ανέβει τις επόμενες ανηφόρες με στόχο πάντα να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας».