Η Cello Aviation και οι συνδεόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, έχουν χρεοκοπήσει. Η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, εκμεταλλευόταν κυρίως VIP ναυλώσεις, καθώς και την ενοικίαση wet lease, δύο αεροσκαφών – 97 θέσεων Avro RJ100 και Boeing 737-300 148 θέσεων. Σε μια σύντομη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας την Παρασκευή, αναφέρονται τα εξής:

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Cello Aviation έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει στους πελάτες και τους προμηθευτές μας, η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη».

Παράλληλα, ο ταξιδιωτικός πράκτορας Seat only, με την επωνυμία Charterflights.co.uk,  που ήταν θυγατρική της Cello Aviation, και ο Ski-flights.com, που καλύπτονταν με ATOL, επίσης σταμάτησαν να λειτουργούν την Παρασκευή, σύμφωνα με επιβεβαίωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Αγγλίας (CAA).

Ο Charterflights.co.uk, είχε πρόγραμμα για Ελλάδα, με πτήσεις για Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σάμο, Βόλο, Πρέβεζα, κ.λπ..