Εκδηλώσεις Ξενοδοχείων*

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 20:30, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

HILTON_ATHENS_EXTERIOR_DROMEAS

Η «Ώρα της Γης» απευθύνεται σε όλους: σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση, κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σύδνεϋ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα και θα ενώσουν για μία ώρα τη «φωνή» τους για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.

Το Hilton Αθηνών έχει δεσμευτεί να προστατεύει το περιβάλλον και να ενσωματώνει περιβαλλοντικές πρακτικές στην επιχειρηματική στρατηγική του σύμφωνα με την πολιτική της Hilton Hotels & Resorts. Μειώνει συνεχώς τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του εφαρμόζοντας πρακτικές που αποβλέπουν στην διατήρηση των φυσικών πόρων, την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 19 Μαρτίου, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα. Παράλληλα, θα γίνεται ειδική ενημέρωση στους πελάτες, προτρέποντάς τους να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα των δωματίων τους. Μάλιστα, το Galaxy Bar έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για εκείνη τη βραδιά. Η Katerine Duska και η μπάντα της θα παίξουν unplugged από τις 20:00 έως τις 22:00 υπό το φως των κεριών δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα. Θαυμάστε την Αθήνα από ψηλά απολαμβάνοντας το Earth Love Cocktail με τζιν, πορτοκάλι και τζίντζερ που εμπνεύστηκαν οι bartenders του Galaxy ειδικά για εκείνη τη νύχτα.

Για να μάθετε περισσότερα για την «Ώρα της Γης» επισκεφθείτε το www.earthhour.org.