Φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί κυρίως στα νησιά των Κυκλάδων και χαρακτηρίζονται από τον εκθαμβωτικό ήλιο και το καθαρό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας του Αιγαίου, θα φιλοξενήσει το Grace Mykonos του ομίλου Grace Hotels, από την Κυριακή 31 Ιουλίου, έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Πρόκειται για την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart με τίτλο «Blue» που θα κοσμήσει την αίθουσα τέχνης στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του boutique ξενοδοχείου που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Skoufa Gallery. Η καλλιτέχνιδα ακολουθώντας τις αρχές του μινιμαλισμού, απαθανατίζει με τον πιο μοναδικό τρόπο το χαρακτήρα και την ομορφιά των Κυκλάδων, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές γραμμές τους, αλλά και στην ιδιαίτερη και φυσική ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου.

Blue_1     Blue_3

Τα βραβευμένα Grace Hotels, πιστά στη δέσμευσή τους να προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες στους καλεσμένους τους, αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την υψηλών προδιαγραφών αισθητική τους, μετατρέποντας τους χώρους του Grace Mykonos στην ιδανικότερη προθήκη για την ανάδειξη των έργων της καλλιτέχνιδας. Η έκθεση, απόλυτα εναρμονισμένη με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και τη μοναδική αισθητική των Grace Hotels, είχε προηγουμένως φιλοξενηθεί με μεγάλη επιτυχία στην Skoufa Gallery της Μυκόνου, σηματοδοτώντας την έναρξη του εικαστικού προγράμματός της για το καλοκαίρι του 2016.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και προσκαλεί όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά των Κυκλάδων μέσα από τα μάτια της Leda de Piart να επισκεφθούν το Grace Mykonos.