της Αργυρώς Μποζώνη, thetoc*

Τα «escape rooms» τα έχετε ακούσει; Είναι ένας από τους πιο hot τρόπους διασκέδασης. Ο νεαρόκοσμος, αλλά και οι λάτρεις των μυστηρίων ξετρελαίνονται. Τι είναι τα «δωμάτια απόδρασης»; Είναι αυτά μέσα στα οποία μια παρέα φίλων, κλειδώνεται και, έχοντας περιθώριο μια ώρα, καλείται να λύσει ένα μυστήριο προκειμένου να διαφύγει από το δωμάτιο.

Απαραίτητο για να παίξει κάποιος είναι το να έχει ομαδικό πνεύμα, να θέλει να υποδυθεί τον Ηρακλή Πουαρό ή τον Σέρλοκ Χολμς και να του αρέσει να λύνει γρίφους. Το παιχνίδι κάνει την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη, είναι διασκεδαστικό, έχει πλάκα και δοκιμάζει τα νεύρα και των χιούμορ όσων είναι μέσα στο δωμάτιο.

Ο αληθινά έξυπνος τρόπος διασκέδασης κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, ενώ μια ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κυπαρισσία η Γεωργία Χριστοδούλου, ιδιοκτήτρια του Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία, ενθουσιασμένη από την τάση αλλά και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα δωμάτιο απόδρασης σε ένα μέρος «μόνο με δωμάτια», αποφάσισε να μετατρέψει σε δωμάτιο παιχνιδιού ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

upl5742d0dda4733

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: thetoc