Ένα  πολυτελές εξάστερο resort  στη Ρόδο θα είναι η νέα σημαντική επένδυση στον ελληνικό τομέα του τουρισμού και θα εντυπωσιάσει.

rodos

Το συγκρότημα  αυτό δεν θα είναι ένα απλό ξενοδοχείο, καθώς στην έκταση του θα περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτήριο με δωμάτια και σουίτες, οικογενειακά bungalows, βίλλες, θεματικά εστιατόρια, bar και all day cafes, fitness center,  εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με νεροτσουλήθρες, συνεδριακούς χώρους και καταστήματα.

Οι επενδυτές του συγκεκριμένου έργου, οι οποίοι ακόμα προτιμούν να μείνουν ανώνυμοι, δεν θέλουν να δημιουργήσουν απλώς ένα πολυτελές resort, αλλά ο στόχος τους είναι αυτό το τουριστικό κατάλυμα να αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες από όλον τον κόσμο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το έργο του σχεδιασμού και της κατασκευής του έχει ανατεθεί στους Αρχιτέκτονες, Θεοφάνη Μπομπότη και Λουκά Μπομπότη (Bobotis+Bobotis Architects), καθώς είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με διεθνή παρουσία και έχει αναλάβει μεγάλα έργα, όπως και τα τα περιφερειακά αεροδρόμια για λογαριασμό της Fraport.

Δείτε το βίντεο για μία πρώτη ματιά στο τι έπεται: