Τους μελωδικούς ήχους της άρπας της Lilia Esipova απόλαυσαν οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport σε μία βραδιά γεμάτη αρμονία και γαλλικές γαστρονομικές απολαύσεις. Και φέτος, η βραδιά της 21ης Ιουνίου ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό του καθιερωμένου μουσικού γεγονότος, που ξεκίνησε σαν γαλλική πρωτοβουλία και έχει αποκτήσει θερμούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο.

Fete dela musique Sofitel 2016
(από αριστερά) Lilia Esipova, Cyril Manguso (Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport), Γιώργος Σταύρου (Εμπορικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport), Αντώνης Λεμονίδης (Food & Beverage Manager του Sofitel Athens Airport).

Οι μαγικοί ήχοι που έδωσαν ξεχωριστό νόημα στη βραδιά ήρθαν από την άρπα της Lilia Esipova.  Έχοντας συνεργαστεί με συμφωνικές ορχήστρες και ορχήστρες μουσικής δωματίου υπό την διεύθυνση σημαντικών αρχιμουσικών όπως οι Podgorny A. και Shtegman I. στη Ρωσία, η Lilia Esipova τα τελευταία 17 χρόνια εμπλουτίζει το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε πολλά μικρά και μεγάλα μουσικά σύνολα, μαζί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πολλά άλλα, κάνοντας  σόλο εμφανίσεις αλλά και σε συνεργασίες με πολλούς τραγουδιστές του κλασσικού και του σύγχρονου ρεπερτορίου.

 «Και φέτος στις 21 Ιουνίου, το Sofitel Athens Airport διοργάνωσε μία βραδιά εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής που στόχο είχε να προσφέρει μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού  “art de vivre”. Οι ήχοι της άρπας της μοναδικής Lilia Esipova και οι απολαυστικές γεύσεις του σεφ μας, δημιούργησαν την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για να τιμήσουμε την ξεχωριστή αυτή μέρα» , δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.