Με πέντε νέες πολυτελείς σουίτες θα υποδεχτεί τη νέα τουριστική περίοδο το Liostasi Hotel Suites (www.liostasi.gr), το κορυφαίο ξενοδοχείο της Ίου και μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Οι ιδιαίτερα καλόγουστες σουίτες αποτελούν προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο σχεδιαστή και σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό.

Με τις νέες αυτές προσθήκες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση μιας πτέρυγας του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει τις μονόχωρες Ilios Junior Suitesκαθώς και τις Ilios PrivatePool Suites αποτελούμενες η κάθε μία από υπνοδωμάτιο, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό σε ιδιωτική βεράντα με γυάλινη ιδιωτική πισίνα.Οι πελάτες της πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους μια ξεχωριστή θέα στο λιμάνι και τη θάλασσα προσανατολισμένη σε ένα από ταπιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου.

Παράλληλα αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο η λειτουργία του εστιατορίου «Grandma’s». Η εκ βάθρων ανακατασκευή του καταλόγου εδεσμάτων και κρασιών έγινε με την συνεργασία του Γιώργου Χατζηγιαννάκη του γνωστού εστιατορίου Selene στη Σαντορίνη, το δε κατάλογο των ποτών επιμελήθηκε ο διακεκριμένος maître των cocktail Αχιλλέας Καραουλάνης. Επίσης εμπλουτίζεται το βραβευμένο πρωινό με πρόσθετα εδέσματα κυκλαδίτικης έμπνευσης.

Επιπλέον προστίθεται στο«Liostasi Spa»ένας υπαίθριος χώρος περιποιήσεων για ζευγάρια, ο οποίος συμπληρώνει τον εσωτερικό χώρο θεραπειών και το υπαίθριο Jacuzzi με τη συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια. Για το 2016 ανακοινώθηκε η αποκλειστική συνεργασία του ξενοδοχείου με την Apivita, η οποία περιλαμβάνει τόσο τις νέες θεραπείες στο Spa όσο και τα καλλυντικά στα δωμάτια.

Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το μνημειακών διαστάσεων γλυπτό «ANATASIS Z» που δημιούργησε αποκλειστικά για τον χώρο του ξενοδοχείο ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος και γλύπτης Κωστής Γεωργίου.Τα έργα  του κ. Γεωργίου εκτίθενται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου και στις πλέον αναγνωρισμένες συλλογές έργων τέχνης σε Ευρώπη, Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία κλπ.

Τέλος,τη φετινή σεζόν θα πρωτολειτουργήσει ένα ακόμη νέο τμήμα στο LiostasiHotel&Suitesμε τη μορφή ενός σινεμά.Το CineLiostasiείναι ένας υπαίθριος κινηματογράφος μέσα σε έναν ελαιώνα που θα προβάλει ασπρόμαυρες ταινίες του παλαιού καλού ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου.

«Φέτος το χειμώνα εργαστήκαμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το Λιοστάσι και να δώσουμε μια φρέσκια νότα αισθητικής και βεβαίως κορυφαίες υπηρεσίες στο ήδη καταξιωμένο Liostasi Hotel & Suites της Ίου, ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία των Κυκλάδων», τόνισε ο Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κατά την παρουσίαση των νέων προσθηκών.

Liostasi Suites 1001

Liostasi Suites 1002

Liostasi Suites 1004

Liostasi Suites 1006

Liostasi Suites 1008

Liostasi Suites 1011

Liostasi Suites 1012

Liostasi Suites 1016

Liostasi Suites 1019

Liostasi Suites 1023

Liostasi Suites 1024

Liostasi Suites 1025