Εκπρόσωποι από τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα της Σερβίας “Kon Tiki – Big Blue” επισκέφθηκαν το νησί της Σκοπέλου για FAM TRIP στις 18 Σεπτεμβρίου 2017. Με τον τουρισμό από τη Σερβία να αυξάνεται κάθε χρόνο, η “Kon Tiki – Big Blue”  έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην Ελλάδα – ειδικά στις Σποράδες.

Το FAM TRIP φιλοξενήθηκε από την “Spyrou Philoxenia” και διέμεινε στο ξενοδοχείο “Elios Holidays Hotel” στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου. Η εκδρομή περιελάμβανε επισκέψεις στις κύριες περιοχές του νησιού, όπως το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί, το οποίο έγινε δημοφιλές σε διεθνές επίπεδο από την ταινία “Mamma Mia!”. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τις γραφικές τοποθεσίες  και τα χωριά αλλά  και κάποιες από τις ειδυλλιακές παραλίες της Σκοπέλου. Καθώς οι παραλίες αποτελούν ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες από τη Σερβία, η ομάδα επισκέφθηκε επίσης την «Άμμος Παραλία» στο Έλιος – Νέο Κλήμα, μια οργανωμένη αμμουδιά αξιοποιημένη από τη “Spyrou Philoxenia”.

Ενόσω στη Σκόπελο, οι εκπρόσωποι επισκέφτηκαν τα καταλύματα της “Spyrou Hotels”, όπως το “Rigas Hotel”στην Χώρα της Σκοπέλου και το “Skopelos Holidays Hotel & Spa”, όπου και απόλαυσαν μεσημεριανό γεύμα και ακολούθησε το “Blue Green Bay” πάνω στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, όπου και απόλαυσαν δείπνο στο “Ormos Restaurant”.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Gats Tours διοργάνωσε το ταξίδι, το οποίο περιελάμβανε επίσης επίσκεψη στο νησί της Σκιάθου.

Τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν πολύ ενθαρρυντικά καθώς η Σκόπελος είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών, προσφέροντας πανέμορφα καταπράσινα δάση, κρυστάλλινα νερά και μια χαλαρωτική εμπειρία ιδανική για ρομαντικές εκδηλώσεις, γαμήλια ταξίδια και γάμους, πέραν φυσικά των οικογενειακών διακοπών.

“Οι ταξιδιώτες από τη Σερβία αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, καθώς ο προορισμός είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω αυτοκινητοδρόμου, διευκολύνοντας τα οικογενειακά ταξίδια”, ανέφερε ο John Grigoras, Deputy Manager Sales & Marketing της “Spyrou Philoxenia”. Ήμασταν πολύ ευτυχείς να συνεργαστούμε σε αυτό το ταξίδι, δεδομένου ότι δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στις εκδρομές με σκοπό την γνωριμία και εξοικείωση του νησιού καθώς βοηθούν τους εκπρόσωπους να κατανοήσουν καλύτερα το νησί και τι προσφέρει, και με τη σειρά τους να ενημερώσουν λεπτομερώς τους ταξιδιώτες.

Λειτουργώντας αυτή τη στιγμή 5 καταλύματα στη Σκόπελο, πέραν της διαχείρισης κρατήσεων και πωλήσεων για επιπλέον ακίνητα, η εταιρεία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Στα προσφάτως ενταγμένα στην “Spyrou Philoxenia” ξενοδοχεία περιλαμβάνονται τα Kaimak Inn στο Καϊμακτσαλάν της Κεντρικής Μακεδονίας, τα Chania Hotel, Chania Palace, Aglaida Hotel & Apartments, και Iris Guesthouse στο Πήλιο, τα Archontiko Kaltezioti και Nymfasia Arcadia Resort στην Αρκαδία της Πελοποννήσου, το Hotel Agnanti στην Αλόννησο, το Panorama Studios στην Σκόπελο, το Ionian Beach Villas στην Κυλλήνη, και το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια, το Marble Resort στη Χαλκίδα, το Lavanda e Pietra στην Αρχαία Επίδαυρο και Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας στην Ορεινή Ναυπακτία.