Η Marriott International ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει 40 ξενοδοχεία πολυτελείας το 2018, για να εξυπηρετήσει το νέο εύπορο ταξιδιώτη, προσφέροντας μια απαράμιλλη ποικιλία ταξιδιωτικών εμπειριών.

Η Marriott International Luxury Brands διαθέτει ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο διαφορετικών εμπορικών σημάτων πολυτελείας:

  1. The Ritz-Carlton
  2. Ritz-Carlton Reserve
  3. St. Regis
  4. W Hotels
  5. The Luxury Collection
  6. EDITION JW Marriott

Με ένα ασυναγώνιστο δίκτυο ξενοδοχείων και θερέτρων σε 60 χώρες, η Marriott International αναμένεται να επεκτείνει το αποτύπωμα πολυτέλειας ακόμα περισσότερο με 200 ξενοδοχεία σε 25 νέες χώρες, από την Ισλανδία και το Νεπάλ μέχρι την Κούβα και τις Φιλιππίνες.

“Από τα πρώην παλάτια στη Βενετία και τη Βιέννη, μέχρι τους ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ και το Ντουμπάι, και τις απομακρυσμένες αποδράσεις στις Μαλδίβες και στο Μεξικό, το εύρος του χαρτοφυλακίου μας είναι ασύγκριτο και μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας σε όλο τον κόσμο” δήλωσε η Tina Edmundson, Global Brand Officer της Marriott International.

Η εξατομικευμένη εκπλήρωση είναι το μέλλον της πολυτέλειας

Η παγκόσμια έρευνα πολυτέλειας – που διεξήχθη σε συνεργασία με την Skift, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για την ταξιδιωτική βιομηχανία- αποκάλυψε ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα για τους ταξιδιώτες πολυτελείας είναι οι αυθεντικές εμπειρίες.

Η Tina Edmundson δήλωσε: “Οι φιλοξενούμενοί μας ταξιδεύουν προς την προσωπική ολοκλήρωση, αναζητώντας σημαντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, που μιλάνε με τους εσωτερικούς εαυτούς τους. Με ένα νέο φακό πολυτέλειας και με επίκεντρο τις ταχέως εξελισσόμενες προσδοκίες του παγκόσμιου ταξιδιώτη, τα brand της Marriott International είναι πύλες σε διαφορετικούς πολιτισμούς και σε μοναδικές στιγμές ταξιδιού”.

Το Ritz-Carlton, το θρυλικό σήμα φιλοξενίας με 94 ξενοδοχεία σε 31 χώρες, θα συνεχίσει να θέτει το πρότυπο στην πολυτέλεια το 2018. Γνωστό για τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών, το brand πρόσφατα γιόρτασε την έναρξη του The Ritz-Carlton Hotel de La Paix της Γενεύης, και το 2018 έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο σε έξι συναρπαστικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της γραφικής κοιλάδας Jiuzhaigou της Κίνας. Το 2018 θα γίνουν επίσης ανακαινίσεις βασικών ακινήτων όπως το The Ritz-Carlton του Βερολίνου και το Ritz-Carlton της Κωνσταντινούπολης. Το brand θα δημιουργήσει μια οικεία, πολιτισμικά εντυπωσιακή εμπειρία, που ξεχωρίζει για την ειλικρινή εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη σύνδεση.

Το St. Regis Hotels & Resorts, με 42 ξενοδοχεία σε 21 χώρες σήμερα, προγραμματίζεται να γιορτάσει την ανακαίνιση του The St. Regis της Ρώμης το 2018, καθώς και να επεκταθεί σε προορισμούς όπως το Κάιρο και το Αμμάν, ενώ έχει πρόσφατα ανοίξει το The St. Regis Shanghai Jingan και το St. Regis Astana.

Τα W Hotels, προγραμματισμένα να φτάσουν τα 75 ξενοδοχεία μέχρι το 2020,  εξισορροπούν δεξιοτεχνικά τη δύναμη ενός παγκόσμιου εμπορικού σήματος με τη συνάφεια και την προσωπικότητα μίας περιοχής. Το 2017, το lifestyle brand έκανε την πρεμιέρα του με το W Shanghai – The Bund και το W Bellevue. Καθορισμένα μέσα από το εντυπωσιακό design, τη μόδα και τη μουσική, τα W Hotels προσφέρουν πολυτέλεια, χωρίς ωστόσο να περιορίζονται από αυτήν.