Στις αρχές Απριλίου του 2017 ολοκληρώθηκε η μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου με στόχο την άνετη, ζεστή και πολυτελή φιλοξενία των επισκεπτών του.

Στους πέντε ορόφους, από τον 1ο έως και τον 5ο, έγινε αναβάθμιση όλων των δωματίων διατηρώντας την κλασική αισθητική που κάνει τα δωμάτια του Τιτάνια τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στους πέντε επόμενους ορόφους, από τον 6ο έως και τον 10ο, έγινε πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους χώρους από τις υποδομές και τα μπάνια έως τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Στον πελάτη του ξενοδοχείου προσφέρεται η δυνατότητα διαμονής υψηλών προδιαγραφών, σε κομψά και σύγχρονα  δωμάτια με ανέσεις και αισθητική πολλών αστέρων.

Η ανακαίνιση δεν σταμάτησε στους ορόφους δωματίων αλλά προχώρησε και στους χώρους εστίασης του 11ου ορόφου. Ο εσωτερικός χώρος του Olive Garden bar & restaurant στον 11ο όροφο,  είναι πλέον ένα κόσμημα με θέα την Αθήνα.

Ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί με την καλαισθησία, την άνεση και την οικειότητα που αποπνέει ο χώρος.

Το 2015 ανακαινίστηκε η μαγευτική βεράντα του εστιατορίου Olive Garden Bar & Restaurant που στεγάζεται στον τελευταίο του όροφο.

Με δυναμικότητα 385 δωματίων χωρητικότητας 800 κλινών όλων των κατηγοριών (standard, family, superior, executive, junior suites & deluxe suites) και εστιατορίων όπως το ατμοσφαιρικό Olive Garden Bar & Restaurant, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη, το εστιατόριο La Brasserie που έχει αναδειχθεί στέκι στο κέντρο της πόλης, και το Vergina Restaurant, αλλά και διαθέτοντας δύο από τις μεγαλύτερες αίθουσες συνεδριάσεων στην Αθήνα και που φιλοξενούν σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια κάθε χρόνο,  το Τιτάνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επισκέψιμα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Η σημαντική αυτή ανακαίνιση έχει ως στόχο να δημιουργήσει τις πλέον ιδανικές συνθήκες διαμονής και εστίασης για τους πελάτες του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.