Το απλό είναι βαρετό αλλά το ξεπερασμένο είναι ακόμη πιο πολύ και ένα από τα πράγματα, λοιπόν, που αλλάζει γρήγορα στις μέρες μας είναι οι τάσεις που αφορούν την κρεβατοκάμαρα στα δωμάτια ξενοδοχείων. Ποια είναι, λοιπόν, τα πράγματα που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν που το ερχόμενο έτος θα αποτελούν τάση; 

κρεβατοκάμαρα

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι τάσεις για την κρεβατοκάμαρα αλλάζουν πάντα είναι επειδή οι ανάγκες αλλά και οι προσδοκίες των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου αλλάζουν. Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο οικείο στοιχείο σε ένα ξενοδοχειακό δωμάτιο και κανείς περιμένει να το απολαύσει. Επίσης, σήμερα, επειδή υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται σε αυτό για να δουν τι είναι νέο, τι είναι μοντέρνο αποκτώντας πλήρη εικόνα για το design.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην κρεβατοκάμαρα του 2019 στα ξενοδοχειακά δωμάτια.

 1. Μινιμαλισμός.
  Η κρεβατοκάμαρά πρέπει να είναι ευρύχωρη και να προκαλεί την ηρεμία σε όποιον βρίσκεται σε αυτήν. Η σημαντική δουλειά, επομένως, είναι η απόρριψη των περιττών υλικών, υφασμάτων, επίπλων κλπ ώστε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος και χαλαρός.Οι άνθρωποι, άλλωστε, δεν θέλουν να νιώθουν πιεσμένοι σε έναν χώρο αλλά πάνω από όλα να χαλαρώσουν. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο ο μινιμαλισμός γίνεται μια μεγάλη τάση για το σχεδιασμό του υπνοδωματίου.
 2. Φυσικά υλικά.
  Ακόμα περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα, η τάση είναι να δημιουργηθεί ένας υγιής χώρος, όπου ο επισκέπτης μπορεί να κοιμάται καλά και να χαλαρώνει. Για το λόγο αυτό, τα αγαπημένα υλικά για την κρεβατοκάμαρα είναι τα ξύλινα και υφασμάτινα έπιπλα.
 3. “Χειροποίητα έπιπλα”
  Μιλώντας για τα έπιπλα στην κρεβατοκάμαρα, τα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για τον χώρο. Τα χειροποίητα πράγματα υπονοούν πάντα τη φροντίδα και την αγάπη, και επίσης θα υπάρχει ένα μοναδικό κομμάτι  και ξεχωριστό για κάθε διαφορετικό δωμάτιο.Φυσικά, τα χειροποίητα έπιπλα είναι ακριβά, και ενδεχομένως να μην μπορεί ένας άνθρωπος να δημιουργήσει τόσα κομμάτια όσα και τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων έχουν δικές τους σειρές επίπλων που μοιάζουν με χειροποίητα και είναι εξίσου ξεχωριστά
 4. Επιμελώς ατημέλητα.
  Ξεκινώντας από τον τοίχο, η τάση τώρα είναι να επιλέγεται ένα άριστο μεν τελικό αποτέλεσμα με μικρές ατέλειες δε. Η εικόνα αυτή δίνει την εντύπωση ότι κάποιος είναι σε έναν χώρο που δεν λειτουργούν όλα μηχανικά αλλά μοιάζει πολύ με το δικό του σπίτι. Το αίσθημα της οικειότητας είναι, φυσικά, το καλύτερο που θέλει κανείς για τους επισκέπτες του.
ΠΗΓΗ: