Καθημερινά, όλο και περισσότερο, τα spa αποκτούν οπαδούς, αφού κρίνεται απαραίτητη λίγη χαλάρωση σε μια τόσο έντονη και κουραστική ζωή.

Ο τρόπος ζωής επιβάλλει τη σκέψη και την επιθυμία για χαλάρωση και τα κέντρα ευεξίας είναι εδώ για να κάνουν πραγματικότητα αυτήν, ακριβώς την ανάγκη. Το θέμα είναι ότι όσο αυξάνεται η ζήτηση για τέτοιες εμπειρίες, τόσο αυξάνεται και ο ρυθμός που εμφανίζονται στο προσκήνιο πολλά εναλλακτικά spa, είτε λόγω εναλλακτικών μεθόδων που υιοθετούν και προσφέρουν στους πελάτες τους, είτε λόγω του design τους, είτε ακόμα και της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ακουγόταν εξωπραγματικό το γεγονός ότι μικρά ψαράκια έρχονταν και καταβρόχθιζαν τα νεκρά κύτταρά μας ως απολέπιση. Τώρα, όμως, αυτό έχει ξεπεραστεί και εμφανίζονται τα πιο παράξενα σε όλον τον κόσμο… Και αυτά βρίσκονται παρακάτω!

Υπόγειο spa, ή πιο σωστά… υποθαλάσσιο.

Πρόκειται για το Lime spa, στις Μαλδίβες, και ο χώρος είναι υποθαλάσσιος, προσφέροντας πέρα από θεραπείες ευεξίας και μια μοναδική θέα του Ινδικού Ωκεανού.

Θεραπεία με φίδια.

Ποιος μίλησε για ένα θεραπευτικό μασάζ με τα απαλά χέρια κάποιου να κάνει τις σωστές κινήσεις κι εσύ να βρίσκεσαι στην απόλυτη χαλάρωση; Και όμως, κάποιος σκέφτηκε μια διαφορετική μέθοδο στην οποία ένας πύθωνας βρίσκεται γύρω από τα πόδια σας, ενώ ένας άλλος κινείται πάνω στην σπονδυλική σας στήλη κατευθυνόμενος προς τον σβέρκο. Πρόκειται για το Bali Heritage Reflexology and Spa στην Τζακάρτα.

Μασάζ με μπάλα για γκολφ

Στο Atramia Spa στο Άμπου Ντάμπι, οι μπάλες του γκόλφ θερμαίνονται με μενθόλη και μεταφέρονται στους κουρασμένους μύες. Είσαι, λοιπόν, για γκόλφ στο γειτονικό γήπεδο και κουράστηκες; Ξεκουράζεσαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Μασάζ με Swarowski!

Τέλος, στο Caesar’s Palace Hotel & Casino ο επισκέπτης μπορεί να νιώσει την πολυτέλεια πάνω στο δέρμα του. Πώς; Πολύ απλά μπορεί να κάνει μια θεραπεία Crystal Body Art, στην οποία περιλαμβάνεται τρίψιμο με κρυσταλλάκια Swarowski!