Αν είσαι κι εσύ ένας από τους λάτρεις του διάσημου Harry Potter, των βιβλίων και των ταινιών του, τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτό το ξενοδοχείο και το διαμέρισμα, ιδανικά για να κάνεις τις διακοπές σου.

Κάθε φανατικός οπαδός του Harry Potter που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει έστω και μια φορά στη ζωή του να επισκεφθεί το ξενοδοχείο του στο Λονδίνο. Πρόκειται για το θεματικό ξενοδοχείο Georgian House Hotel, που απλά μαγεύει τους επισκέπτες του. Οι επισκέπτες για να φτάσουν στα δωμάτιά τους θα πρέπει να περάσουν από μια μυστική πόρτα μια τεράστιας βιβλιοθήκης που βρίσκεται σε ένα, κυριολεκτικά, μαγικό δωμάτιο. Για την ακρίβεια, το δωμάτιο αυτό μοιάζει με ολόκληρο κάστρο, και περιλαμβάνει αναφορές, διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα, που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει συμμαθητής του Harry Potter.

Ακόμη, προσφέρεται ένα “μαγικό” πρωινό αλλά και το μπαρ έχει στο μενού του cocktails μαγείας, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να τα φτιάξουν μόνοι τους ακολουθώντας τις οδηγίες, όπως θα έκανε κι ο Harry Potter, και όλοι οι μικροί και μεγάλοι μάγοι αν έφτιαχναν ένα φίλτρο. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν συνολικά 7 δωμάτια τα οποία περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να τα εξερευνήσουν και να βρουν τις μαγείες που κρύβουν.

Ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο του Harry Potter κοστίζει την βραδιά 239 λίρες, αλλά ζεις κυριολεκτικά σαν μάγος.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από το ξενοδοχείο υπάρχει και ένα διαμέρισμα στη Σκοτία. Το διαμέρισμα έχει θέα το Royal Mile του Εδιμβούργου και διατίθεται προς ενοικίαση όλο τον χρόνο.

Το διαμέρισμα διαθέτει μια κύρια κρεβατοκάμαρα που μοιάζει με τον κοιτώνα του Γκρίφιντορ, ενώ το μικρότερο δίκλινο δωμάτιο έχει διακοσμηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μοιάζει με το Χόγκουαρντς Εξπρές. Επιπλέον, η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και αυτή με αντικείμενα που αφορούν τον Harry Potter, ενώ κάθε πόρτα έχει τα χρώματα διαφορετικού κοιτώνα και το σήμα κατατεθέν τους.

Στο διαμέρισμα, το κόστος της διανυκτέρευσης είναι περισσότερο από 200 δολάρια, στο οποίο περιλαμβάνεται το internet και η τηλεόραση, ενώ οι ένοικοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αυθεντικό γραφείο της συγγραφέως του Harry Potter, της J.K.Rowling.

ΠΗΓΗ: