Από τις καθαρές, αυστηρές γραμμές έως την πολυτέλεια σπα, μπορείτε εδώ να ανακαλύψετε τα πιο καυτά bathroom trends για το 2019.

Ενώ η έμπνευση που αντλείται από τα εργοστάσια και τις αποθήκες συνεχίζει να αντικαθιστά το φανταχτερό chintz με σκυρόδεμα και πέτρα, η εσωτερική σχεδίαση  προβλέπει ένα σαφές νεύμα προς την μαλακότερη, πιο επιεικής πλευρά για το 2019 και μετά.

 • Το Modern industrial συναντά το luxury spa
  Η χρηστικότητα μπορεί να κυριαρχεί σε γενικές γραμμές, αλλά η εισαγωγή απαλών αποχρώσεων από ξύλο, καθώς και η ανανεωμένη εστίαση στα φυσικά γκρι και άσπρα πλακάκια δαπέδου και τοίχου, θα συμβάλουν στην δημιουργία ενός μοναδικού συνδυασμού.
 • Μαύρο στις βρύσες, μόνο σε ματ
  Οι μαύρες βρύσες και οι λεκάνες θεωρήθηκαν μια αυστηρά υψηλή νότα αισθητικής, με έναν αυξανόμενο αριθμό αγοραστών που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στα λευκά είδη υγιεινής, ιδιαίτερα σε μαύρο ματ.
 • Επαναφορά των ’80s
  Η αναζωπύρωση της δεκαετίας του ’80 έχει ήδη εξαπλωθεί στο μπάνιο και, παράλληλα, ο πιο πειραματικός καταναλωτής αναζητά γεωμετρικά σχέδια και απλά, σχεδόν παιδικά, σχέδια και σχήματα. Είτε πρόκειται για περίπλοκο πλέγμα είτε για τεράστια τετράγωνα πλακάκια, η αίσθηση “θυμίζει το μαρκαδόρο του παιδιού που ζωγραφίζει”.
 • Το έξω μέσα
  Τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα σε  όλο τον χώρο. Αυτή η ατμόσφαιρα ενός μοντέρνου μπάνιου ευνοεί τη χάρη και τη λαμπρότητα με τη βοήθεια ενός φυτού.
ΠΗΓΗ: