Μια εταιρεία του Λονδίνου, Nota Bene Global, προσφέρει πολυτελείς εγκαταστάσεις, τύπου AirBnB, οι οποίες στοιχίζουν την εβδομάδα μέχρι και 173.339 δολάρια, και φυσικά απευθύνεται μόνο σε όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο έξοδο.

Με λίγα λόγια, αποκλείει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού και απευθύνεται στους λίγους δισεκατομμυριούχους. Μεταξύ των τοποθεσιών, όπως το Bali, η Ιταλία κλπ, βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα προσφέροντας εγκαταστάσεις της Nota Bene Global και φυσικά υπερπολυτελείς παροχές σε εντυπωσιακές και απομακρυσμένες βίλες.

Για τους δισεκατομμυριούχους, η εμπειρία που προσφέρει η διαμονή τύπου AirBnB κοστίζει στην Ελλάδα, από 87.155 έως και 173.339 δολάρια την εβδομάδα.

Ο Anthony Lassman, συνιδρυτής αυτού του εγχειρήματος, αναφέρει πως οι περισσότεροι πελάτες τους έχουν, πράγματι μια περιουσία μεταξύ των 1.5 και 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πιστεύει, λοιπόν, ότι οι συγκεκριμένοι θα πληρώσουν όσα χρειαστούν αν πιστεύουν ότι θα ζήσουν κάτι εντελώς μοναδικό και πρωτότυπο. Οι μοναδικές, λοιπόν, εμπειρίες για αυτούς τους πελάτες προσφέρονται σε εξίσου μοναδικές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η Villa Mykonos, που προφανώς βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των πελατών της Nota Bene Global. Η διαμονή φυσικά αγγίζει το ανώτατο ποσό των 173.339 δολαρίων την εβδομάδα, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι έχει αρχίσει να αντιπροτείνει άλλους πιο ήσυχους προορισμούς όπως η Αντίπαρος, αφού η Μύκονος γίνεται όλο και περισσότερο της μόδας.

  

Δύο ακόμα, εξίσου, μοναδικοί προορισμοί για τους πελάτες της Nota Bene Global είναι και η Villa Porto Cheli, στο Πόρτο Χέλι φυσικά, και η Villa Ithaca, στην μαγευτική Ιθάκη. Η πρώτη, που βρίσκεται στην Πελοπόννησο ενοικιάζεται έναντι του ποσού των 105.831 δολαρίων την εβδομάδα, ενώ η δεύτερη με θέα το Ιόνιο ενοικιάζεται στο ποσό των 122.010 δολαρίων την εβδομάδα.