Επειδή όλα είναι, πλέον, δυνατά, πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να κοιμηθείτε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας έχοντας συντροφιά τα ψάρια;

Πλέον, για όλους εκείνους, που ονειρεύονται να ζήσουν κάποιες μέρες της ζωής τους στο βυθό της θάλασσας, έχοντας για θέα την μοναδική θαλάσσια ζωή, υπάρχει η λύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι αρκετός χρόνος και φυσικά αρκετά χρήματα, αφού το ξενοδοχείο Conrad Rangali, στις Μαλδίβες, ανοίγει την πρώτη υποβρύχια βίλα, 5 αστέρων.

Όπως φαίνεται, η βίλα πρόκειται να γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς του κόσμου, αφού ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τη θέα του βυθού του Ινδικού Ωκεανού.

Η κατασκευή της βίλας, μέχρι τώρα, έχει κοστίσει 15 εκατομμύρια δολάρια, και πρόκειται για μια διώροφη εγκατάσταση, της οποίας ο κάτω όροφος βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Στον επάνω όροφο υπάρχουν το κυρίως υπνοδωμάτιο, η κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο, το μπαρ και φυσικά ένα μπαλκόνι, ώστε ο επισκέπτης να έχει μοναδική θέα και εκτός της θάλασσας.

Στον υποβρύχιο όροφο υπάρχει, επίσης, ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι και μπάνιο, με τους χώρους να περικλείονται σχεδόν ολοκληρωτικά μόνο με ειδικό τζάμι, ώστε η θέα να είναι ορατή από όλους τους χώρους. Οι δύο όροφοι συνδέονται μεταξύ τους με μια σπειροειδή σκάλα, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο Crown Company.

ΠΗΓΗ: