Μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές και εμπειρίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, είναι αδιαμφισβήτητα η περίοδος των διακοπών. Οι περισσότεροι άνθρωποι, είτε για λίγες μέρες είτε για πολλές, είτε σε κάποιο εξωτικό μέρος, είτε στο ίδιο μέρος κάθε φορά, επιδιώκουν να ζήσουν ήρεμες στιγμές, γεμάτες με νέες εμπειρίες, νέα συναισθήματα και φυσικά να αποκτήσουν νέες αναμνήσεις.

Για όλους αυτούς του λόγους, λοιπόν, το 2018 αναμένεται να γεμίσει όλον τον κόσμο με νέες αφίξεις ολοκαίνουριων ξενοδοχείων, τα οποία υπόσχονται να εκπληρώσουν τον σκοπό τους. Παρακάτω παρουσιάζονται τα 3 πιο πολυαναμενόμενα ξενοδοχεία, που θα ανοίξουν τις πύλες τους στο ευρύ κοινό, αυτήν την χρονιά, και υπόσχονται διαφορετικές εμπειρίες, πολυτέλεια και φυσικά αξέχαστες στιγμές.

1. Ayana Komodo Resort.

Μόλις μία ώρα με το αεροπλάνο μακριά από το Bali, το ολοκαίνουριο Ayana Resort ολοκληρώνει το ήδη μαγευτικό και τροπικό τοπίο. Κάθε ένα από τα 201 δωμάτια του ξενοδοχείου αυτού, θα προσφέρει μοναδική θέα στην αψεγάδιαστη αμμουδιά της παραλίας Waecicu και στην ιδιωτική προβλήτα του ξενοδοχείου, που θα προσφέρει ένα κινηματογραφικών προδιαγραφών μπαρ αλλά και μια εμπειρία εν πλω. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων, αλλά και υπηρεσιών – παροχών του ξενοδοχείου, είναι οι 3 πισίνες, το μπαρ στην οροφή, τα 4 εστιατόρια και τέλος το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα, το ξενοδοχείο θα παρέχει δικό του πλοίο κρουαζιέρας, για όποιον επιθυμεί να εξερευνήσει όλο το νησί. Με λίγα λόγια, όλα αυτά αποτελούν την τελευταία λέξη της πολυτέλειας.

2. Timbers Kauai.

Με δύο πισίνες, που δεν μπορείς να διακρίνεις πού τελειώνουν, αφού γίνονται ένα με τη θάλασσα, με ένα club στην παραλία, με πολλαπλές επιλογές δείπνου, αλλά και πολλά ακόμη, το ξενοδοχείο αυτό, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την 1η Ιουνίου, πρόκειται να είναι η πιο πολυτελής εμπειρία στη Χαβάη. Τα 47 δωμάτια τεραστίων διαστάσεων θα προσφέρουν μια γήινη και εμπνευσμένη από τη Χαβάη αρχιτεκτονική, τόσο εσωτερικού, όσο και εξωτερικού χώρου. Επίσης, θα προσφέρουν εκπληκτική θέα από τις βεράντες τους, αλλά και παράθυρο από το πάτωμα μέχρι την οροφή με θέα των Ωκεανό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μερικά βήματα μόνο μακριά από την παραλία Kalapaki, ενώ μπορείς να εξερευνήσεις και τις αψεγάδιαστες αμμουδιές και τους καταρράκτες του Kauai.

3. Baglioni Resort Maldives.

Το πιο πολυαναμενόμενο πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες θα βρίσκεται στο νησί Maagau, μόλις 4ο λεπτά διαδρομή με το υδροπλάνο από την πρωτεύουσα, Male. Όλες οι σουίτες θα αντικρίζουν των Ωκεανό και πολλές από αυτές θα είναι στην πραγματικότητα πλωτές πάνω στη θάλασσα. Ένα εστιατόριο με Ιαπωνική κουζίνα θα προσφέρει φρεσκάδα στο χώρο αλλά και στην εμπειρία ολόκληρη. Οι επισκέπτες θα μπορούν να χάσουν όλες τις θερμίδες που θα πάρουν από το φαγητό και το ποτό στον ειδικευμένο για yoga χώρο, ή στο γυμναστήριο στην παραλία, ή θα μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες όπως το kayak, τις καταδύσεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και οδηγό. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΗΓΗ: