Το jetsetter.com παρουσιάζει τα 5 travel trends του 2018 που οι περισσότεροι λατρεύουν ή μισούν. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν οι ταξιδιωτικές τάσεις, όπως οι φιλικοί προς ομοφυλόφιλους οδηγοί, οι περιηγήσεις χωρίς τεχνολογίες, και πολλές ακόμη με τις οποίες εθίζονται όλοι.

travel trends

Travel Trends που αγαπάμε!

Tech-Free Ταξίδια.

Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί καθημερινά και ασταμάτητα κάποια ηλεκτρονική συσκευή, κυρίως το κινητό, σε σημείο που ακόμη και στην πιο ερημική παραλία ψάχνει κανείς για σύνδεση στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη τάση, λοιπόν, προσφέρει στους τουρίστες ταξίδια μερικών ημερών σε δημοφιλείς προορισμούς αλλά με μία προϋπόθεση, πρέπει να απομακρύνουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

LGBT Ταξίδια.

Η Γερμανία, η Αυστραλία, η Μάλτα και προσφάτως οι Βερμούδες, λόγω της νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δείχνουν την υποστήριξή τους στην κοινότητα των LGBT. Το γεγονός αυτό, με τη σειρά του, άνοιξε την πόρτα για περισσότερο διευρυμένο τουριστικό κοινό.

Travel Trends που μισούμε!

Ελλειπής ψυχαγωγία στην πτήση.

Σίγουρα υπάρχει μια αναστάτωση για το γεγονός ότι το δωρεάν WiFi δεν προσφέρεται στις πτήσεις, αλλά τώρα οι αεροπορικές εταιρίες παίρνουν σιγά σιγά και τις τηλεοράσεις. Οι οθόνες που βρίσκονται στα καθίσματα εξαφανίζονται, κυρίως επειδή κοστίζουν ένα τεράστιο ποσό των 10.000 δολαρίων ανά αεροσκάφος.

Ο υπερτουρισμός καταστρέφει τους προορισμούς.

Τη σύγχρονη εποχή ο υπερτουρισμός τείνει να καταστρέψει πολλούς προορισμούς. Μάλιστα, μερικά μέρη, όπως τα νησιά Galapagos, το Cinque Terre και το Machu Picchu, βρίσκονται τώρα στη λίστα της UNESCO με τους προορισμούς που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Κατοικίδια στα αεροσκάφη.

Φέτος υπήρξαν πολλά ατυχήματα και διάφορα συμβάντα με τα κατοικίδια μέσα στα αεροσκάφη. Κάποια, μάλιστα κατοικίδια πέθαναν κατά τη διάρκεια πτήσεων. Ευτυχώς, οι αεροπορικές εταιρίες λαμβάνουν υπόψιν τους τα γεγονότα αυτά και αλλάζουν τους κανονισμούς ασφαλεία,ς για να διατηρούν τους τετράποδους φίλους μας ασφαλείς στις πτήσεις.

ΠΗΓΗ: