Σύμφωνα με το breakingtravelnews.com, οι TripAdvisor και Viator λανσάρουν μια αναβαθμισμένη λύση περιεχομένου, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί για τα αξιοθέατα, που βρίσκονται κοντά στα καταλύματα.

viator

Η νέα αυτή συνεργασία θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ανακαλύπτουν και να εξερευνούν τι μπορούν να δουν απευθείας από τα διαδικτυακά κανάλια του συνεργάτη, ενώ θα μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για δραστηριότητες και ξεναγήσεις μέσω της Viator. Αυτό το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο και από κινητή εφαρμογή και από τον υπολογιστή, επιτρέποντας στους ξενοδόχους -και άλλους εταίρους- να παρουσιάσουν κορυφαία αξιοθέατα και δραστηριότητες, κοντά στο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για πολύ σημαντική ενσωμάτωση, καθώς το 82% των παγκόσμιων ταξιδιωτών αναφέρει ότι θέλει το ξενοδοχείο του, να βρίσκεται κοντά σε σημαντικά αξιοθέατα. Μάλιστα, αυτή η online εφαρμογή εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες, που αναζητούν εμπειρίες “εν κινήσει”, καθώς το 67% των ταξιδιωτών ψάχνει για να κάνει πράγματα, μέσω του κινητού του, ενώ βρίσκεται στον προορισμό.

Ταυτόχρονα, αυτή η ενσωμάτωση βοηθά και τα ξενοδοχεία, καθώς τους προσφέρει έγκυρες και καλές προτάσεις για να κάνουν στους πελάτες τους, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, αναβαθμίζοντας την εμπειρία φιλοξενίας, που προσφέρουν.