Τα νέα καινοτόμα σχέδια των εστιατορίων Burger King θα παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεται η ανθρώπινη επαφή, δυνατότητες mobile παραγγελιών και πλεονεκτήματα σχετικά με την παραλαβή τους.

Πηγή: CNN Business

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα υιοθετηθούν θα υπάρχουν πολλαπλάσια έκταση για drive through και θυρίδες παραλαβής του φαγητού, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για την μετά κορωνοϊού εποχή. Σε πολλά μάλιστα καταστήματα δεν θα δίνεται καν η δυνατότητα στους πελάτες να γευματίσουν εντός του χώρου, καθώς στόχος της μάρκας είναι να προωθήσει την take-out κουλτούρα.

Η γνωστή αλυσίδα παρουσίασε ήδη δυο νέο αντίστοιχα design projects, τα οποίο σχεδιάζει να λανσάρει το 2021 σε Μαϊάμι, Λατινική Αμερική και Καραϊβική, ενώ αντίστοιχε αναπροσαρμογές θα γίνουν και στα ήδη υπάρχοντα καταστήματα.

Η fast food αλυσίδα, φαίνεται πώς αφουγκράστηκε τις νέες ανάγκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας καθώς παρά το γεγονός ότι για αρκετά χρόνια δούλευε πάνω στην ανανέωση του brand, αναγκάστηκε να αναθεωρήσει. Ο ιός δεν επέβαλε μόνο μια αλλγή στους χώρους, τον συνωστισμό κλπ. Δημιούργησε μια νέα καθολική κουλτούρα φαγητού και εξόδου η οποία ήταν απαραίτητα, τόσο για την Burger King, όσο και για όλες τις πληττόμενες επιχειρήσεις να αφομοιώσουν.

Η Burger King σίγουρα έδωσε ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε το νέο design project της Burger King στο βίντεο που δημοσίευσε η αλυσίδα.

Πηγή: Cnn Business