Σε συνεργασία με τη Vegan Society φαίνεται πως το Hilton London Bankside σχεδίασε την πρώτη vegan σουίτα παγκοσμίως.

vegan

Πώς γίνεται αυτό;

Πολύ απλά, κατά τη δημιουργία της σουίτας, χρησιμοποιήθηκαν vegan-friendly υλικά. Ξεκινώντας από τα χαλιά και τα μαξιλάρια μέχρι και το περιεχόμενο του mini-bar, όλα είναι φιλικά προσκείμενα σε αυτήν την φιλοσοφία. Ακόμη, η vegan φιλοσοφία ξεφεύγει από τα όρια του δωματίου, αφού και τα ίδια τα καροτσάκια που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του ξενοδοχείου έχουν αντικατασταθεί με αντίστοιχα κατασκευασμένα αλλά και “φορτωμένα” με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

vegan    vegan

Ο γενικός διευθυντής James B. Clarke, του Hilton London Bankside, δήλωσε: « Η φιλοσοφία αυτή δεν είναι απλώς μια τάση που αφορά το φαγητό. Στην πραγματικότητα, σχετίζεται, γενικότερα, με μια επιλογή τρόπου ζωής για πολλούς και με τη σειρά μας θέλουμε να είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο που θα είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικές ανέσεις σε όσους ακολουθούν αυτόν τον φυτικό- φυσικό τρόπο ζωής, κατά την επίσκεψή τους στο ξενοδοχείο».

vegan

Το ξενοδοχείο έχει επιλέξει διαφορετικά vegan χαρακτηριστικά με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Το μίνι μπαρ προσφέρει ποικιλία με βιταμίνες, όπως σκόνη πρωτεΐνης Graze, φρούτα και σνακ. Τα έπιπλα και οι κάρτες δωματίων είναι κατασκευασμένα με Piñatex, ένα φυσικό δέρμα από τις ίνες κυτταρίνης των φύλλων ανανά. Τέλος, τα μαξιλάρια περιλαμβάνουν αντιβακτηριακό, μη αλλεργιογόνο και περιβαλλοντικά φιλικό υλικό για να αντικαταστήσουν το φτερό, όπως μαξιλάρι από Φαγόπυρο κατασκευασμένο 100% από οργανικά φασόλια φαγόπυρου και μαξιλάρι Kapok από φυσικό καπόκ.

ΠΗΓΗ: