Ποιος θα ήθελε να δοκιμάσει να κάνει τις διακοπές του μέσα σε βαρέλια κρασιού; Ποιος τολμηρός θα προτιμούσε τα βαρέλια από ένα άλλο ξενοδοχείο; Μερικοί θα ήθελαν να συνδυάσουν την πολυτέλεια του ξενοδοχείου και την διαφορετική εμπειρία των βαρελιών, και τώρα μπορούν. 

Φυσικά, σε ένα ταξίδι, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, αλλά η διαμονή κρίνεται ο σημαντικότερος. Στον κόσμο, λοιπόν, υπάρχουν πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, ή low budget εκδοχές τους, ξενοδοχεία μέσα στη φύση ή στις μεγαλουπόλεις, ενώ τώρα τελευταία τα πράγματα διαφοροποιούνται με ξενοδοχεία να φιλοξενούν τους επισκέπτες τους μέσα σε σπηλιές ή σε μια φούσκα, αλλά, πλέον, μπορεί κανείς να επιλέξει διαμονή σε βαρέλια κρασιού!

Παρακάτω θα βρείτε τα δύο πιο δημοφιλή ξενοδοχεία που προσφέρουν διαμονή σε βαρέλια κρασιού και εντυπωσιάζουν.

De Vrouwe van Stavoren Hotel στην Ολλανδία

βαρέλια

Τα βαρέλια θυμίζουν αρκετά τα σπίτια των χόμπιτ στην ομώνυμη ταινία με τα χρώματα αλλά και το κυλινδρικό τους σχήμα. Τα βαρέλια προέρχονται από την Ελβετία και έχουν μετατραπεί σε τέσσερα δίκλινα δωμάτια με όλες τις βασικές ανέσεις και ένα μικρό καθιστικό.

βαρέλια βαρέλια

Schlafen im Weinfass στη Γερμανία

βαρέλια

Στο Schlafen im Weinfass διαμόρφωσαν σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια τα παλιά, μεγάλα βαρέλια κρασιού, τα οποία διαθέτουν μπάνιο, μεγάλη κρεβατοκάμαρα, αλλά και ένα πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο για να απολαύσει κανείς το πρωινό του στη φύση.

βαρέλια

Source :